Thomas Stenström

Konsert

För tredje året i rad kommer publikfavoriten Thomas Stenström tillbaka till Humlehagen utanför Örebro. Läs mer …

Thomas Stenström kommer till Humlehagen

För tredje året i rad kommer Thomas Stenström tillbaka till Humlehagen utanför Örebro. Den 5 augusti 2023 står publikfavoriten åter på Humlehagens scen och under våren kommer även ny musik.

Förra året var ett minst sagt rekordartat år för Thomas Stenström. Ordet »utsålt« var gemensam nämnare på såväl Avicii Arena och Scandinavium som Husqvarna där han delade scen med Veronica Maggio och Museiparken i Uddevalla där han bjöd på en unik konsert tillsammans med Newkid. Framgångssagan fortsatte sedan in i 2023 – han startade året med att sälja slut Cirkus i Stockholm följt av fyra utsålda gig på Pustervik i Göteborg. Stenström har blivit både Grammis- och trefaldigt P3 guld-nominerad och gjort storslagen succé med sin Dreamer Tour runtom i landet.

Thomas har under en lång tid försett Sverige med melodier och låtar att förälska sig i. I september 2021 släppte han det kritikerrosade albumet »Spring baby spring« följt av tokhyllade tolkningar i Så Mycket Bättre. Under våren 2022 släppte han låten »Gråter om du vill« tillsammans med Miriam Bryant och sin egen tolkning av husguden Bruce Springsteens låt »Waitin’ On A Sunny Day«. Thomas version heter »Väntar på en solig dag« och är finstämd rå tolkning av originalversionen. Sommaren 2022 släppte han »Sista sommaren« – en låt i typisk Stenström-anda att sjunga med till i de sena sommarnätterna.

Praktisk info

Humlehagen, sommaren 2022.
Thomas Stenström, live på P3 Guld 2023.