Träd­gårds­live

TrädgårdsLive är ett sommarkoncept där flera kända artister erbjuder den unika möjligheten att komma hem till just dig och dina vänner för en intim trädgårdskonsert. En unik konsert, standup-kväll eller magishow! Läs mer …

Se filmen om TrädgårdsLive. Hela dokumentären finns här.

»All strävan efter att försöka nå så många som möjligt hela tiden har en baksida och det tråkiga med att växa som artist är att man slutar spela på små ställen. För mig har det varit en dröm att genom TrädgårdsLive hitta tillbaka till det som är kärnan i mitt artisteri. En mindre publik i en avslappnad miljö är helt enkelt särskilt mottaglig för det som livemusik handlar om, ren och skär kommunikation från ett hjärta till ett annat.«

Hur gör man?

Det är enkelt! Du ansvarar för en trevlig och fin upplevelse i er trädgård, med mysig miljö och god stämning. Vi på TrädgårdsLive ordnar teknik, sätter upp biljettförsäljning och sköter allt runt omkring. Så här går det till:

  • Vi kommer överens om en artist, tid och datum, därefter får ni en hemlig biljettlänk där just er unika trädgårdskonsert bokas. Biljettpriset varierar mellan 295-995 kr, beroende på artist, datum och plats. Som arrangör måste du generellt garantera minst 50 besökare.
  • Bjud in era vänner, dela den hemliga biljettlänken och påminn dem om att boka sin plats i god tid, det finns endast ett begränsat antal biljetter!
  • Du väljer upplägg! Det kan vara en picknick-konsert, bubbel och snittar, stolar eller hängmattor - ja det är er dag så ni bestämmer. Vi hjälper er med tips och riktlinjer hur ni löser det praktiska på plats, allt för att säkerställa en härlig upplevelse som genomförs på ett trevligt och bra sätt.

För företag

Driver du en sommarverksamhet?

TrädgårdsLive kan även ofta arrangeras i anslutning till exempelvis ett hotell, vandrarhem, gårdsbutik, konstateljé eller en sommarrestaurang. Ta kontakt med oss så tittar vi på vad det finns för möjligheter!

Kontakta oss

Bilder från TrädgårdsLive

Daniel Lemma
Thomas Di Leva
Boka en artist till din trädgård - Kulturaktiebolaget
Timo Räisänen

Boka Träd­gårds­live

Vill du boka Träd­gårds­live? Ring eller mejla Kulturaktiebolaget så hjälper vi dig.

Ange en budget så vi kan matcha dig med ett upplägg inom dina ekonomiska ramar.

Vi svarar vanligtvis inom 24-48 h.