Humle­hagen

Musik, Standup, Underhållning

Vid Humlehagen har människor samlats i hundratals år. Den mysiga gläntan prunkar i sommartid med härlig växtlighet i det magiska ljuset. Nu har vi släppt sommarens första artister. Läs mer …

Biljetter

Praktisk info

Om kvällarna

Under kvällen kommer flera akter stå på vår scen, även dj:s som spelar sköna vinyler. Området öppnar 17:00. Första akt på scen klockan 19:00, området stänger ca 23:30.

Mat och dryck

Vi erbjuder flera foodtrucks, glass, kaffe samt alkoholförsäljning. Det är inte tillåtet att ta med egen förtäring eller dryck in på festivalområdet. Området är kontantfritt, endast betalning via swish/kort.

Åldersgräns

Evenemangen har 18 års åldersgräns. Alkoholservering kommer förekomma på hela konsertområdet och enligt gällande alkoholregler för evenemang så får minderåriga under 18 år inte besöka ett konsertområde där det serveras alkohol. Detta gäller tyvärr även i målsmans sällskap. Eventuellt medföljande spädbarn är undantagna, men måste ha hörselskydd. Det är alltså andra regler som gäller för konserter och evenemang än vad som vanligtvis gäller kring minderåriga och alkoholservering på restaurang.

Bussar, parkering & transport

Humlehagen ligger ca 20 min från Örebro, 50 min från Västerås och 100 min från Stockholm. Hitta hit. Olika alternativ att ta sig till oss:

  • Cykla från Örebro (ca 45 min).
  • Åk med våra Humlehagen-bussar. Kostnad 150 kr tur och retur, begränsat antal platser. Bussarna avgår från Slottsgatan (STÅ/Boulebar) i Örebro. Bussbiljett köper du här.
  • Samåk med bil. Parkeringsbiljett 50 kr, endast förköp – boka här.

Tillgänglighet

Precis i anslutning till konsertområdet finns det en parkering för personer med rörelsehinder. På området finns det en förhöjd platå med god sikt till scenen,med plats för rullstolar och sittplatser för personer som av olika skäl inte kan stå under konserten.

Ladugårdsbacken

En liten intimare kväll i Humlehagen där konserterna äger rum på ladugårdsbacken. Humlehagen i ett lite mindre format:

  • Området öppnar 17:00 och erbjuder foodtruck & barförsäljning. Det är inte tillåtet att ta med egen förtäring eller dryck in på området.
  • Evenemanget har 18 års åldersgräns.
  • Parkering betalas på plats via Swish, går ej att förboka.
  • Inga bussar går till dessa evenemang.

Följ Humle­hagen

Sommarminnen…

'