Konsertsommar i Humlehagen

Vid Humlehagen har människor samlats i hundratals år. Den mysiga gläntan prunkar i sommartid med härlig växtlighet i det magiska ljuset. Området är på hela 3000m² och beläget utanför Glanshammar, 15 minuter i bil, 30 min med buss & 40 minuter med cykel från Örebro. Nu har vi släppt sommarens konsertprogram!

Humlehagen

Biljetter

Konserter i Humlehagen

17 Jun 2022
Melissa Horn Humlehagen
Biljetter FÅTAL
02 Jul 2022
Daniel Adams-Ray Humlehagen
Biljetter
09 Jul 2022
Thomas Stenström Humlehagen
Biljetter FÅTAL
16 Jul 2022
Kalasfestivalen bob hund, Markus Krunegård, Johnossi, Cherrie, Gina Dirawi, David Ritschard & Esther
Biljetter
06 Aug 2022
Veronica Maggio Humlehagen
Biljetter FÅTAL

Kalasfestivalen gästar Humlehagen 16 juli

Kalasturnén återuppstår i sommar – tillbaka för första gången på 18 år. Ett kittlande, dynamiskt och generationsöverbryggande sommaräventyr väntar. När Kalas når Humlehagen utanför Örebro är det med ett program bestående av bob hund, Markus Krunegård, Cherrie, Johnossi, Gina Dirawi, David Ritschard och Esther. En heldagsfestival med mat, dryck, musik och gemenskap!

Mat, dryck & praktisk info

Under kvällarna kommer flera akter stå på vår scen, även dj:s som spelar skön musik. Området öppnar 17:00 och erbjuder flera food trucks och alkoholförsäljning. Det är inte tillåtet att ta med egen förtäring eller dryck in på festivalområdet. Området är även kontantfritt, så endast betalning via Swish eller kort. 

Våra kvällskonserter är främst vuxenevenemang, men vi tillåter medföljande barn under 18 år i målsmans sällskap. Evenemanget har hög ljudvolym så rekommenderad lägsta åldersgräns är 13 år. Första akt på scen omkring 18:30, området stänger 24:00.

För KALAS den 16 juli gäller andra tider. En endagsfestival med mat, dryck, musik & gemenskap! Insläpp från 16:00 och första akt på scen 17:00. Området stänger 01:00. 

Hitta till Humlehagen 

Humlehagen ligger cirka 15 min från Örebro, 50 min från Västerås och 100 min från Stockholm. Hitta hit.

Olika alternativ att ta sig till oss:

 • Cykla från Örebro (cirka 45 min).
 • Åk med våra Humlehagen-bussar. Kostnad 140 kr tur och retur. Bussarna avgår från Slottsgatan (STÅ/Boulebar) i Örebro. Begränsat antal platser. Bussbiljetter köper du via Tickster (klicka på Köp).
 • KALAS-bussar 16 juli. Bussarna för KALAS avgår vid olika tider från Slottsgatan (STÅ/Boulebar) i Örebro,  kostnad 150 kr tur och retur. Bussbiljetter köper du via TicketmasterBegränsat antal platser.
 • Samåk med bil. Parkeringen kostar 50 kr på plats men kan förbokas för 30 kr genom Tickster (klicka på Köp). Alla intäkter går till det lokala föreningslivet. Det är ca 5-10 minuters promenad från parkeringen till konsertområdet. Kontakta oss om du är rörelsehindrad för parkering närmare området.

Vanliga frågor

 • Finns det sittplatser? Ja, det finns det gott om bänkar, stolar, bord och enklare sittplatser i vårt restaurangområde. Tillåtet att ta med en egen picknickfilt i mån av plats. Framför scen gäller dock ståplats.

 • Får jag ta med paraply eller egen stol? Nej (pga av säkerhetsrisken/skymd sikt). Kläder efter väder gäller och det finns även ett begränsat antal regnponchos att köpa till självkostnadspris.

 • Får jag ta med egen middag? Det är inte tillåtet att ta med egen förtäring eller dryck in på festivalområdet. Området är även kontantfritt, så endast
  betalning via Swish eller kort.

 • Får jag ta med mina barn? 13 års åldergräns gäller och alla under 18 år måste gå med egen biljett och en medföljande målsman eller motsvarande. Barn under 13 år får endast besöka konsertområdet med eget hörselskydd och efter särskild överenskommelse.

 • Får jag ta med min hund? Vi har inget generellt hundförbud så länge den inte stör andra besökare. Hög ljudvolym råder och det kommer vara mycket folk på området och framför scenen.