Konsertsommar i Humlehagen

Vid Humlehagen har människor samlats i hundratals år. Den mysiga gläntan prunkar i sommartid med härlig växtlighet i det magiska ljuset. Området är på hela 3000m² och beläget utanför Glanshammar, 15 minuter i bil, 30 min med buss & 40 minuter med cykel från Örebro. Nu har vi släppt sommarens konsertprogram!

Mat, dryck & praktisk info

Under kvällarna kommer flera akter stå på vår scen, även dj:s som spelar skön musik. Området öppnar 17:00 och erbjuder flera food trucks och alkoholförsäljning. Det är inte tillåtet att ta med egen förtäring eller dryck in på festivalområdet. Området är även kontantfritt, så endast betalning via Swish eller kort.

Våra kvällskonserter är främst vuxenevenemang, men vi tillåter medföljande barn under 18 år i målsmans sällskap. Evenemanget har hög ljudvolym så rekommenderad lägsta åldersgräns är 13 år. Första akt på scen omkring 18:30, området stänger 24:00.

Hitta till Humlehagen 

Humlehagen ligger cirka 15 min från Örebro, 50 min från Västerås och 100 min från Stockholm. Hitta hit.

Olika alternativ att ta sig till oss:

 • Cykla från Örebro (cirka 45 min).
 • Åk med våra Humlehagen-bussar. Kostnad 140 kr tur och retur. Bussarna avgår från Slottsgatan (STÅ/Boulebar) i Örebro. Begränsat antal platser. Bussbiljetter köper du via Tickster (klicka på Köp).
 • Samåk med taxi. Res med Örebro Länstaxi! Festivalpris 550 kr per bil vid bokning via appen Cabonline, som du hittar här.
 • Samåk med bil. Parkeringen kostar 50 kr på plats men kan förbokas för 30 kr genom Tickster (klicka på Köp). Alla intäkter går till det lokala föreningslivet. Det är ca 5-10 minuters promenad från parkeringen till konsertområdet. Kontakta oss om du är rörelsehindrad för parkering närmare området.

Baren - beställ med mobilen

Dryck köper du i någon av Humlehagens barer. Enklast är att förbeställa direkt i mobilen. Skippa köerna och njut av sällskapet!

Vanliga frågor

 • Får jag ta med mina barn? Eftersom vi följer Folkhälsomyndighetens regler om ljudvolym för minderåriga måste vi tyvärr ha åldersgräns 13 år på våra konserter. Personer mellan 13-17 får gå endast i målsmans sällskap.
 • Finns det sittplatser? Ja, det finns det gott om bänkar, stolar, bord och enklare sittplatser i vårt restaurangområde. Tillåtet att ta med en egen picknickfilt i mån av plats. Framför scen gäller dock ståplats och man får inte flytta dit bänkar eller stolar.
 • Får jag ta med paraply eller egen stol? Nej (pga av säkerhetsrisken/skymd sikt). Kläder efter väder gäller och det finns även ett begränsat antal regnponchos att köpa till självkostnadspris.
 • Får jag ta med egen middag? Det är inte tillåtet att ta med egen förtäring eller dryck in på festivalområdet. Området är även kontantfritt, så endast
  betalning via Swish eller kort.
 • Får jag ta med min hund? Vi har inget generellt hundförbud så länge den inte stör andra besökare. Hög ljudvolym råder och det kommer vara mycket folk på området och framför scenen.
 • Får jag campa? Vi har ingen camping på vår parkering eller i direkt anslutning till området. Det är vanligt förekommande att husbilar står vid parkeringen till Tjugestasjön. Det är en kommunal badplats cirka 15 minuters gångväg från Humlehagen. Du hittar den här.