Melissa Horn

Konsert

I vår kommer ny musik från Melissa Horn och till sommaren kommer hon med sitt band till Humlehagen. Läs mer …

Konsert

Biljetter

Melissa Horn kommer till Humlehagen

Melissa Horn är en av Sveriges största och mest uppskattade artister. Hon har med sina målande texter om kärlek och relationer berört en stor publik med sin musik i över 15 år. Hösten 2021 kunde vi se henne i Så Mycket Bättre och versionen av Cherries »Lämna han« berörde Sverige på djupet. Tolkningen blev snabbt en radiofavorit och har streamats över 20 miljoner gånger på Spotify.

Under det efterföljande året gjorde Melissa närmare 60 konserter, många utsålda till sista plats. Publikens gensvar var fantastiskt och efter flera album som sålt både guld och platina, flera Grammisnomineringar och topplisteplaceringar, så är det fortfarande turnéerna som betyder allra mest för Melissa. 

När hon våren 2024 släpper ny musik blir det först en serie intima konserter i storstäderna. Det blir flera utsålda konserter i vackra salonger i Sverige, Norge och Finland. Med sig har hon sitt band i form av Rikard Lidhamn på bas, Magnus Olsson på trummor, Mikael Nilzén och Claes Björklund på klaviatur/synth. Sista helgen i juni kommer hon till sommarvackert Humlehagen – vi längtar.

Praktisk info

Humlehagen, sommaren 2022.
Melissa Horn, från Så Mycket Bättre 2021.
'