Köp biljett till Linköping

Johan Ståhl

Magi, Trolleri

Trollkonstnären Johan Ståhl utforskar gränsen mellan sanning och lögn; fake news, vita lögner och ren osanning. Är en sanning alltid densamma? Kan sanningen förändras över tid? Kan man lura en lögnare? Läs mer …

Biljetter

Johan Ståhl presenterar

I sanningens gränsland

Trollkonstnären Johan Ståhl utforskar gränsen mellan sanning och lögn; fake news, vita lögner och ren osanning. Är en sanning alltid densamma för alla? Kan sanningen förändras över tid? Kan man lura en lögnare?

På riktigt nära håll får du uppleva magi i en intim, stark och vacker föreställning. Med finger­färdighet, vilse­ledning och psyko­logiska principer bjuder Johan Ståhl in dig till en magisk värld där det omöjliga trots allt tycks vara möjligt.

»Det här är den föreställning som jag är mest stolt över i min 30-åriga karriär. Den innehåller stark magi, publik­medverkan och en världs­unik twist på slutet.«

Vad är sanning och vad är lögn? Vad är äkta och vad är falskt? Vad är verklighet och vad är illusion? Trollkarlen Johan Ståhl lever sitt liv i gräns­landet mellan dessa ytterligheter.


Om föreställningen

I sanningens gränsland hade urpremiär på Uppsala stads­teater 2023 och spelade vid fyrtionio slut­sålda tillfällen. Nu är det dags för Sverige­turné med tjugo shower i arton städer.

Turnén startar 22 september i Johan Ståhls hemstad Uppsala.

Föreställningen rekommenderas från 7 år och uppåt.

I sanningens gränsland – en magisk show med Johan Ståhl

Johan Ståhl

Han är troll­konstnären som fick Bianca Ingrossos golden buzzer i Talang 2021 och vann hela tävlingen.

Johan Ståhl har tagit silver­medalj i trolleri-VM och är just hem­kommen från Hollywood, där han gjort 140 föreställningar i trolleriets Mecka – The Magic Castle.

En exklusiv smygkik på Johan Ståhls magiska show

I sanningens gränsland

'