Johan Ståhl

Magi, Trolleri

Upplev magi på riktigt nära håll i en intim, stark och vacker föreställning. Med finger­färdighet, vilse­ledning och psyko­logiska principer bjuds du in till en magisk värld. Läs mer …

Johan Ståhl – Kulturaktiebolaget

Intim magi på nära håll

Han är troll­konstnären som fick Bianca Ingrossos golden buzzer i Talang 2021 och vann hela tävlingen. Johan Ståhl har tagit silver­medalj i trolleri-VM och är just hem­kommen från Hollywood, där han gjorde 140 föreställningar i trolleriets Mecka – The Magic Castle.

Johan Ståhl låter dig uppleva magi i en intim, stark och vacker föreställning – på riktigt nära håll. Med finger­färdighet, vilse­ledning och psyko­logiska principer bjuds du in till en magisk värld där det omöjliga trots allt tycks vara möjligt.

Det här är underhållning i absoluta toppklass, för både konferensen, bröllopet och galakvällen. Kanske som både konferencier, mingelmagiker och underhållning?

I sanningens gränsland

Johan Ståhl är högaktuell med föreställningen I sanningens gränsland. Här utforskar han gränsen mellan sanning och lögn; fake news, vita lögner och ren osanning.

Är en sanning alltid densamma för alla? Kan sanningen förändras över tid? Kan man lura en lögnare?

»Det här är den föreställning som jag är mest stolt över i min 30-åriga karriär. Den innehåller stark magi, publik­medverkan och en världs­unik twist på slutet.«

Föreställningen hade urpremiär på Uppsala stads­teater 2023 och spelade vid fyrtionio slut­sålda tillfällen. Nu är det dags för Sverige­turné med tjugo shower i arton städer. Turnén startar 22 september i Johan Ståhls hemstad Uppsala.

Boka Johan Ståhl

Vill du boka Johan Ståhl? Ring eller mejla Kulturaktiebolaget så hjälper vi dig.

Ange en budget så vi kan matcha dig med ett upplägg inom dina ekonomiska ramar.

Vi svarar vanligtvis inom 24-48 h.