Henrik Nyblom – Testar nya skämt

Standup

När han testar nya skämt är publiken bollplanket. Det är här nytt material kommer att födas, ammas och uppfostras – eller skjutas ihjäl med revolver, grävas ned bakom teatern och aldrig nämnas mer. Läs mer …

Biljetter

En snurrig jakt på nya skämt

Under hela våren har Henrik Nyblom åkt kors och tvärs över landet, med sin solo­föreställning Figaro Paninis Kakafoniska Dödsdans – en show fullpackad med standup, trams och musik, där meriterade musikern Sylvester Schlegel på egen hand agerade fullt husband.

I höst är det dags att varva ned, och det gör Henrik genom att varva upp, och detta gör han på det sätt han älskar mest: att vara kreativ.

Henrik Nyblom – Testar nya skämt är en lek där publiken är boll­planket. Det är här nytt material kommer att födas, ammas och uppfostras – eller skjutas ihjäl med revolver, grävas ned bakom teatern och aldrig nämnas mer.

Det är en unik chans för publiken att vara med i födelse­processen för Henriks kommande föreställningar. Välkommen att följa med på en resa i baksätet, när Henrik Nyblom (i hög fart och med många avvikelser från den raka vägen) styr bilen framåt i jakten på de nya skämten.

Henrik Nyblom testar nya skämt

Henrik Nyblom är i höst aktuell i den nya SVT-serien I huvudet på Henrik Nyblom.

Pressbilder

'