Henrik Nyblom

Standup

Träffsäker observationskomik och livsbetraktelser från en utvandrad Skara-gosse blandas med det allra finaste av nonsens. Henrik är inte bara en, utan den snabbaste stigande raketen på den svenska humorhimlen. Läs mer …

Biljetter

  Henrik Nyblom testar nya skämt (4)

 • 9 dec
  Tranås
  Plan B
 • 14 dec
  Mjölby
  Röda Kvarn
 • 15 dec
  Mariestad
  E3 Baren
 • 16 dec
  Mariestad
  E3 Baren

Humorgeniet från Skara

Henrik Nyblom är med två bejublade soloturnéer i ryggen något nytt på den svenska humorscenen. Uttrycket allt kan hända har aldrig stämt bättre på någon än honom.

Träffsäker observationskomik och livsbetraktelser från en utvandrad Skara-gosse blandas med det allra finaste av nonsens. Henrik är inte bara en, utan den snabbaste stigande raketen på den svenska humorhimlen.

Man har man kunnat se honom i Parlamentet, han var dubbelt nominerad på den svenska standupgalan för årets föreställning och till priset som årets manlige komiker, och som kronan på verket så klev han in på svensk humors största scen i SVT-succén Bäst i test.

Ni hör även Henrik i podden Puss & Kram tillsammans med Magnus Betnér.

Henrik Nyblom testar nya skämt

Henrik ger sig i höst ut på en snurrig resa i jakt på de nya skämten! 
Det senaste året har Henrik synts i »Bäst i test«, genomfört den en miljon gig långa turnén »Puss & Kram« tillsammans med Magnus Betnér, åkt på sommarturné samt hörts varje vecka i den egna podden »Puss & Kram«. Ja, han har köpt och renoverat ett hus också. 
I höst är det dags att varva ned och det gör Henrik genom att varva upp och detta gör han på det sätt han älskar mest: att vara kreativ. 


Henrik Nyblom testar nya skämt är en lek där publiken är bollplanket, det är här nytt material kommer födas, ammas och uppfostras eller skjutas ihjäl med revolver, grävas ned bakom teatern och aldrig nämnas mer. 
En unik chans för publik att vara med i födelseprocessen för Henriks kommande föreställning. På premiären kan du viska till din bänkgranne att »det där skämtet, det buade jag ut i Burträsk«.

Boka Henrik Nyblom

Kulturaktiebolaget är Henrik Nybloms bokningsbolag. Vill du veta mer eller boka Henrik Nyblom? Kontakta Ki Sandholm.

Vi svarar vanligtvis inom 24-48 h.

'