Emil Assergård

Pop

Emil har i dagsläget över 190 miljoner streams på Spotify, fullsatta spelningar landet över och en stor livepublik som älskar honom. Nu kommer han till Tovastugan i Nyköping! Läs mer …

Sommar på Vinön / Sommar i Tovastugan

Biljetter

Emil Assergård kommer till Tovastugan & Vinön

Emil Assergård, född 23 maj 1991 i Undrom, är en svensk musiker och låtskrivare. Sedan debutalbumet »Rakt från hjärtat« släpptes år 2013 har han släppt över 50 låtar, däribland hits som »All in«, »Jag råkade sälja min bästa vän« och »Dör för dig«.

Emil har belönats med en rad platina- och guldskivor, varit en av Sveriges 50 mest spelade manliga artister flertal år och nominerats till »Årets manliga liveartist« i Rockbjörnen år 2019. Under 2020 släppte Emil singlarna »Dom vi inte tycker om«, « Om jag vore DJ«, »Våran sista sommar«, »Livet Suger« och »Försöker« och året därpå medverkade han i Melodifestivalen med låten »Om allting skiter sig«.

Emil har i dagsläget över 190 miljoner streams på Spotify, fullsatta spelningar landet över och en stor livepublik som älskar honom. Han är under våren aktuell med flera singelsläpp och konserter.

Pressbilder

'