Puss & Kram

Standup

Succén fortsätter! Henrik Nyblom och Magnus Betnér bjuder in till en färgstark resa längs hela det humoristiska spektrat. Lika delar galenskap som knivskarp satir. Stickspår utlovas! Läs mer …

Standup­showen Puss & Kram

Standupshowen Puss & Kram gick från en idé om en gemensam turné och utvecklades till skapandet av ett fullfjädrat radarpar, både på och utanför scenen.

Efter en premiärhöst, med fullsatta hus från Malmö i söder till Luleå i norr, förlängs nu turnén med flera extraföreställningar och besök på nya orter under våren 2023.


 • Henrik Nyblom

  Henrik Nyblom är med två bejublade soloturnéer i ryggen något nytt på den svenska humorscenen. Uttrycket allt kan hända har aldrig stämt bättre på någon än honom.

  Träffsäker observationskomik och livsbetraktelser från en utvandrad Skara-gosse blandas med det allra finaste av nonsens. Henrik är inte bara en, utan den snabbaste stigande raketen på den svenska humorhimlen.

  I höst har man kunnat se honom i Parlamentet, han är dubbelt nominerad på den svenska standupgalan för årets föreställning och till priset som årets manlige komiker och som kronan på verket så kliver han i vinter in på svensk humors största scen då han tar plats som fast panelmedlem i SVT-succén Bäst i test.

 • Magnus Betnér

  Magnus Betnér har under 25 år tillsammans med några få andra varit personen som drivit standup-branschen framåt, utvecklat den och sett till att den aldrig stannat av.

  År 2021 gjorde Magnus över 200 shower runt om i Sverige. Utöver detta släppte Magnus 2020-2021 fyra specials, fick över 150 000 följare på TikTok och deltog i Alla mot alla på Kanal 5. Magnus nya special »Det enda man har«, inspelad i Vasa, Finland släpptes nyligen på Youtube och har redan setts av hundratusentals människor.

  Magnus har åkt fler varv runt landet än alla andra svenska komiker tillsammans. Han har gjort det ensam och han har gjort det tillsammans med andra. Med Puss & Kram gör han för första gången resan tillsammans som del av något större än bara sig själv. Puss & Kram är något nytt inom svensk standup och precis som vanligt när något nytt skapas, så är Magnus där och pushar gränserna.

  Mer puss & kram

  En »on the road-podcast«

  I podcasten »Puss & Kram« får du den råa, adrenalinstinna uppföljningen på föreställningen. En »on the road-podcast« som utkommer med avsnitt varje vecka, inspelade direkt efter en av veckans föreställningar. Sin första vecka gick podcasten upp som nummer 1 på topplistan över humorpoddar i Sverige.