Puss & Kram

Standup

Henrik Nyblom och Magnus Betnér bjuder in till en färgstark resa längs hela det humoristiska spektrat. Lika delar galenskap och knivskarp satir. Läs mer …

Standup­showen Puss & Kram

Standupshowen Puss & Kram gick från en idé om en gemensam turné och utvecklades till skapandet av ett fullfjädrat radarpar; både på och utanför scenen.

Efter en fullsatt premiärhöst 2022 och en förlängd turné våren efter, med nedslag från Malmö i söder till Luleå i norr, summerar vi turnén till ett hundratal shower och över 40 000 besökare.

Henrik Nyblom

Henrik Nyblom är, med två bejublade soloturnéer i ryggen, något nytt på den svenska humorscenen. Uttrycket »allt kan hända« har aldrig stämt bättre på någon än honom.

Träffsäker observationskomik och livsbetraktelser från en utvandrad Skara-gosse blandas med det allra finaste av nonsens. Henrik är den snabbast stigande raketen på den svenska humorhimlen.

Magnus Betnér

Magnus Betnér har under snart 30 år, tillsammans med några få andra, varit den person som drivit och utvecklat standup-branschen.

Magnus har åkt fler varv runt landet än alla andra svenska komiker tillsammans – ensam eller tillsammans med andra. Med Puss & Kram gör han för första gången resan tillsammans som del av något större än bara sig själv.

Mer puss & kram

En on the road-podcast

I podcasten Puss & Kram får du den råa, adrenalinstinna fortsättningen på föreställningen. En on the road-podcast som utkommer med nya avsnitt varje vecka, inspelade direkt efter en av veckans föreställningar.

Redan under sin första vecka snodde podden förstaplatsen på topplistan över humorpoddar i Sverige.