Puss & Kram

Standup

Radarparet Henrik Nyblom och Magnus Betnér bjuder in till en färgstark resa längs hela det humoristiska spektrat. Lika delar galenskap och knivskarp satir. Läs mer …

Boka Puss & Kram – Henrik Nyblom och Magnus Betnér | Kulturaktiebolaget

Standup­showen Puss & Kram

Standupshowen Puss & Kram gick från en idé om en gemensam turné och utvecklades till skapandet av ett full­fjädrat radar­par – både på och utanför scenen.

Efter en fullsatt premiär­höst 2022 och en förlängd turné våren efter, med nedslag från Malmö i söder till Luleå i norr, summerar vi turnén till ett hundra­tal shower och över 40 000 besökare.

Henrik Nyblom

Med två bejublade solo­turnéer i ryggen är han något nytt på den svenska humor­scenen. Uttrycket »allt kan hända« har aldrig stämt bättre på någon än honom.

Träffsäker observations­komik och livs­betraktelser från en utvandrad Skara­gosse blandas med det allra finaste av nonsens. Henrik Nyblom är den snabbast stigande raketen på den svenska humorhimlen.

Magnus Betnér

Han har under snart 30 år, tillsammans med några få andra, varit den person som drivit och utvecklat standup-branschen.

Magnus Betnér har åkt fler varv runt landet än alla andra svenska komiker tillsammans – ensam eller tillsammans med andra. Med Puss & Kram gör han för första gången resan tillsammans som del av något större än bara sig själv.

Mer Puss & Kram

En on the road-podcast

I podcasten Puss & Kram får du den råa, adrenalin­stinna fort­sättningen på före­ställningen. En on the road-podcast nya avsnitt varje vecka, inspelade direkt efter en av veckans föreställningar.

Redan under sin första vecka snodde podden första­platsen på topp­listan över humor­poddar i Sverige.