Mats Ronander & Staffan Ernestam

I sommar åker Mats Ronander och Staffan Ernestam ut på en gemensam turné tillsammans!

Live!

Mats Ronander & Staffan Ernestam

Live!

Sommarturné 2022

09 Sep 2022
Södertälje Årby Loge
Biljetter
10 Sep 2022
Karlskrona Smoke BBQ
Biljetter
23 Sep 2022
Örebro Svampen
Biljetter

Mats Ronander
Mats ”Malla” Ronanders musikerkarriär tog fart på allvar när han som tonåring ersatte Peps Persson i bandet Blues Quality. Ronander, uppvuxen i Örebro, flyttade till Stockholm där hans rykte som skicklig musiker spred sig i artistkretsarna och Ronander blev snabbt en flitigt anlitad turné- och studiomusiker. Artister som Ulf Lundell, Ted Gärdestad, Pugh Rogefeldt och inte minst ABBA är bara några i raden av de många artister som har använt sig av Mats Ronanders tjänster genom åren.


På 80-talet inledde Ronander en framgångsrik karriär som artist i eget namn som fram till idag har resulterat i över tio soloalbum där det rykande färska albumet ”Malla Motel” släpptes för ett år sen.


Staffan Ernestam

Staffan Ernestam Staffan har under åren samarbetat med många artister i Sverige som Magnus Lindberg, Sven Ingvars och Lill-Babs.

Utöver det är Staffan kompositör, textförfattare och frontman i Jeremias Session Band som bildades 2007 av Staffan själv och Karin Wistrand. Bandet startades efter det att Staffan av en slump hittat ett exemplar av Närke-poeten Jeremias i Tröstlösas diktsamling ”Jeremias Bok” från 1960 på ett antikvariat i Wadköping. En gemensam fascination över de förbisedda och i många fall helt okända dikterna uppstod, och bandet föddes ur en ambition att levandegöra texterna på ett musikaliskt tidsenligt sätt. 2008 släpptes debutalbumet ”Trastland” med totalt fem singlar som samtliga spelades på P4, bland andra ”En sommarvän” och ”Man borde inte sova”. Bandets andra album ”En kväll i Trastland” släpptes 2012 och innehöll bland annat singeln och hyllningen till Sverige ”Sveriges Hjärta”.

Boka Mats Ronander & Staffan Ernestam

Vill du boka Mats Ronander & Staffan Ernestam? Kontakta Björn Lycklig på 08-36 22 21 eller mejla!

Mejla Björn Lycklig!

Pressbilder

R09A1501 Redigera
Foto: Peter Edgren
R09A1504 Redigera
Foto: Peter Edgren
R09A1493 Redigera
Foto: Peter Edgren
R09A1466 Redigera
Foto: Peter Edgren
R7zau4cisukmdgzlnces
Foto: Mehdi Bagherzadeh
Staffan pressbild
Foto: Per Knutsson