Julen enligt Timo

Julen enligt Timo är en musikalisk julresa bortom all bjällerklang. Kom in i värmen när Timo Räisänen exploderar fram julens vackraste sånger och upplev magin när falnad julnostalgi förvandlas till glänsande popdängor. Kvällens musik hämtas från dubbelalbumet Pax Noël som släpptes fjolårets julafton. Special guest i Göteborg, Malmö och Stockholm är ingen mindre en tvåfaldiga grammisvinnaren Amanda Ginsburg. Varmt välkomna till ett julmys utöver det vanliga!

Julen enligt Timo

Biljetter

Timo Räisänen

12 Dec 2021
Växjö Herrgård Deluxe
Biljetter FÅTAL
13 Dec 2021
Tranås Plan B
Biljetter FÅTAL
14 Dec 2021
Uppsala Katalin
Biljetter
15 Dec 2021
Stockholm Cirkus
Biljetter
16 Dec 2021
Eskilstuna Biografbaren
Biljetter FÅTAL
17 Dec 2021
Örebro Foajén
Biljetter
18 Dec 2021
Borås Sagateatern
Biljetter
19 Dec 2021
Malmö Slagthuset
Biljetter
22 Dec 2021
Göteborg Stora Teatern
Biljetter

Äntligen tillbaka! Julen enligt Timo är en musikalisk julresa bortom all bjällerklang. Kom in i värmen när Timo Räisänen exploderar fram julens vackraste sånger och upplev magin när falnad julnostalgi förvandlas till glänsande popdängor. Kvällens musik hämtas från dubbelalbumet Pax Noël som släpptes fjolårets julafton. Varmt välkomna till ett julmys utöver det vanliga! 

Julen enligt Timo gör nio föreställningar runt om i landet, bland annat på Stora Teatern i Göteborg och på Cirkus i Stockholm. Fjolårets julafton släppte Timo Räisänen det 24-spåriga julalbumet PAX NOËLL som ger en försmak på de kommande konserterna. Om turnén säger han själv:

“Julen enligt Timo är en julkonsert som med små medel överraskar med variation och kvalitet. Jag har tagit alla bra julsånger och några dåliga till sin spets i ett enkelt format med trio. Det blir inga specialeffekter, bara jag, två musiker och ren och skär julstämning. En julshow för folk som inte gillar julshower skulle man kunna säga."

Special guest i Göteborg, Malmö och Stockholm är ingen mindre en tvåfaldiga grammisvinnaren Amanda Ginsburg.


Julen enligt Timo

Pressbilder

Timo web landscape
Foto: Jonatan Fernström
Image
Foto: Jonatan Fernström
Timo web portrait
Foto: Jonatan Fernström
Timo7757x8870
Foto: Jonatan Fernström