Julen enligt Timo

HO HO HO om det inte är självaste Timo Räisänen som kommer med sin i allra högsta grad Timofierade version av julen! Här utlovas tolkningar som även de mest inbitna julsångsvägrare kan kapitulera inför. Konserten framförs med trion Timo Räisänen: sång, Rebecka Tholerus: kontrabas och Pär Öjerot: gitarr. FHM säger GOD JUL!

Timo Räisänen på julturné - Inställt!

Den 1:e december börjar Timo Räisänens 24-spåriga Pax Noël rullas ut med en låt varje dag tills hela skivan släpps på julafton. Samtidigt spelas julkonserten Julen enligt Timo med fjorton turnéstopp. Första singel ut från albumet är den egenskrivna December som kan höras i musikvideon av Future Me. Från kommande singlar finns bland annat en duett med jazzsångerskan Amanda Ginsburg.


Om mastodontprojektet Pax Noël säger Timo Räisänen:

I arbetet med skivan har målet varit tydligt från början - en noga vald spellista med tyngd på variation, kvalitet och längd. Det ryms ju så många olika känslolägen i genren, varför nöja sig med en stil när man kan få alla! En bra julskiva får heller inte ta slut så fort man kommit i stämning och den ska hålla för att spelas om och om igen.”

Biljetter släpps fredag 23/10 klockan 10.00. 
Varmt välkomna på coronasäkrade julkonserter som följer FHM:s rekommendationer och där arrangören vidtagit åtgärder för att minska risk för trängsel.


Pressbilder

Timo web landscape
Foto: Jonatan Fernström
Image
Foto: Jonatan Fernström
Timo web portrait
Foto: Jonatan Fernström
2
Foto: Jonatan Fernström