Fanny Wistrand

"Musiken är en slags kombo mellan barn av vår tid 2021, Beppes godnattstund för vuxna och som en oskolad Lill Lindfors”.

Den senaste tiden har jag, likt så många andra, levt i en storm. Regn, kastvind, hagel men även fina solskensdagar med klar himmel har kommit min väg. I denna tid började jag skriva. Det blev historier som blev låtar.


Det här är en hyllning till tvivlet, styrkan, sorgen, skrattet, drömmarna och kärleken. Tror att många där ute känner, har känt eller någon kommer känna som jag. Vi är ju rätt så lika trots allt. Ibland gör livet ont och ibland är livet helt jävla fantastiskt. Båda delarna verkar ju behöva varandra för att man ska lära sig något. Musiken är en slags kombo mellan barn av vår tid 2021 , Beppes godnattstund för vuxna och som en oskolad Lill Lindfors.


Jag har i ca tio års tid arbetat med musik, alltifrån indie, radiopop och barnmusik. Inte förrän nu har det varit läge att släppa under eget namn. Låtarna är på svenska och det kanske låter klyschigt men dom kommer från hjärtat. Till sist, kan du gissa vilken dialekt jag har?

Fanny Wistrand & Kulturaktiebolaget

Kulturaktiebolaget är Fannys management. Vill du veta mer? Kontakta Björn Lycklig Wallgren på 0739-572947 eller mejla.

Mejla Björn Lycklig!

Pressbilder