Pettson & Findus

Barn

En fartfylld och rolig föreställning fylld med sång och musik tillsammans med Sven Hedman och Fanny Wistrand som älskade gubben Pettson och katten Findus. Läs mer …

Boka Pettson & Findus - Kulturaktiebolaget

Sjung med Pettson & Findus

När Sven kommer in med den gula hatten ser alla att det verkligen är Pettson som kommer. Under sina tjugofem år med Pettson har han gjort över 2 000 föreställningar och skrivit mer än 70 sånger – och dessa är stommen i föreställningarna.

Fanny Wistrand är, med sin musikalitet och sitt levande kropps­språk, ett perfekt komplement som den fartfyllda och spralliga Findus.

Det här är verkligen en familje­föreställning, där det brukar vara nästan lika många vuxna som barn i publiken. Och det är härligt att se alla skratta tillsammans och sjunga av hjärtats lust till Sven Nordqvists välkända och älskade berättelser. Alla verkar gilla Pettson.

Omåttligt populära

Sedan Sven och Fanny började sitt samarbete för sex år sedan har de hunnit med över 500 före­ställningar runt om i Sverige. De tar publiken med storm, både stora och små får vara med och sjunga mest hela tiden.

Pettson & Findus har turnerat över stora delar av Sverige på teatrar, folkparker, festivaler och skolor. Till många platserna återvänder de år efter år.

Oftast spelar de på egen hand, men de har också spelat med många stora orkestrar, som exempelvis Gävle Symfoni­orkester och Wermlands­operans orkester och Blåsar­symfonikerna i Stockholm. Och många fler.

Boka Pettson & Findus

Vill du boka Pettson & Findus? Ring eller mejla Kulturaktiebolaget så hjälper vi dig.

Björn Lycklig Wallgren

Björn Lycklig Wallgren
08-362221
boka@kulturaktiebolaget.se

Ange en budget så vi kan matcha dig med ett upplägg inom dina ekonomiska ramar.

Vi svarar vanligtvis inom 24-48 h.