Celtic Christmas

West of Eden bjuder in till traditionsenligt keltiskt julfirande! Irländsk och engelsk folkmusik står i centrum när Christmas Carols, svängigt låtspel, medeltida hymner och moderna klassiker som ”Fairytale Of New York” blandas till en fantastisk och stämningsfull julkonsert.

Biljetter

West of Eden är utan tvekan ett av Sveriges främsta folkrockband och har kallats för ”The Best of Contemporary Folk” av Irish Music Magazine. De har genom åren byggt upp en trogen publik både i Sverige och utomlands med ett högklassigt låtmaterial, sångerskan Jenny Schaubs karakteristiska röst och ett alldeles eget folkmusikaliskt sound. På meritlistan står samarbetat med medlemmar ur såväl The Chieftains, Mark Knopfler’s band och Alison Krauss & Union Station samt turnéer till bl.a. i England, Irland och ända bort till Kina.

Bandet har släppt 12 album varav förra årets "irländska" tolkningar av Evert Taubes låtskatt rönte stor uppmärksamhet Deras inspelningar av Celtic Christmas-konserterna har hyllats storts i internationell press och beskrevs av Rambles som ”A masterpiece of Christmas Music”. I år är West of Eden dessutom aktuella med sin nya julskiva "Next Stop Christmas".

Välkommen till keltiskt julfirande!

West of Eden är:

Lars Broman: Fiol

Martin Holmlund: Bas

Ola Karlevo: Trummor, Bodhrán

Jenny Schaub: Sång, Dragspel, Tin Whistle

Martin Schaub: Sång, Akustisk Gitarr, Piano

Henning Sernhede: Elgitarr, Akustisk gitarr, Banjo

Boka Celtic Christmas

Vill du boka Celtic Christmas med West of Eden? Kontakta oss på 08-36 22 21 eller mejla!

Mejla oss

Celtic Christmas

Biljetter

West Of Eden

27 Nov 2022
Stockholm Södra Teatern
Biljetter
21 Dec 2022
Örebro Konserthuset
Biljetter

Pressbilder

WestOfEden CelticChristmas
Foto: Kristin Lidell