Bröderna Lindgren

Familj, Barn, Rock

Bröderna Lindgren blandar allvar med humor och är kort och gott bandet som älskas av alla barn mellan 4 och 94 år. De har redan släppt flera album och vunnit två grammisar. Läs mer …

Boka Bröderna Lindgren – Kulturaktiebolaget

En upptäckts­färd för alla åldrar

Ta med dig barnen på rockshow! Bröderna Lindgren bjuder in dig på en upp­täcktsfärd för alla åldrar, som kommer att älskas av alla barn mellan 4 och 94 år, med gäster som Patrik Arve, Anja Bigrell och Britta Persson.

Kommer du ihåg vad du tänkte som barn? Bröderna Lindgren väcker dina minnen till liv igen. De har blivit omtyckta för sin förmåga att sätta ord på de allra yngstas tankar och funderingar. Och det är säkert därför de blivit omtyckta av så många – i olika åldrar.

För om det är något vi alla har gemensamt är det att vi alla varit barn.

»Mitt i allt glitter, som bara existerar för att bländande glitter utan substans innebär garanterad ekonomisk vinst, finns ett bultande hjärta och det heter Bröderna Lindgren.«

Mathias och Andreas Lindgren är söner till barnboksförfattaren Barbro Lindgren. De har släppt flera album – varav två vunnit Grammis – där flera kända musiker är med. Ebbot Lundberg, First Aid Kit, Britta Persson, Amanda Bergman, Nino Ramsby och Martin Hederos för att nämna några.

Bröderna Lindgren har skrivit musiken till bland annat Bolibompa, SVT-serien Höjdarna, julkalendern Allram Est och filmen Loranga, Masarin och Dartanjang.

Pressbilder

Boka Bröderna Lindgren

Vill du boka Bröderna Lindgren? Ring eller mejla Kulturaktiebolaget så hjälper vi dig.

Björn Lycklig Wallgren

Björn Lycklig Wallgren
08-362221
boka@kulturaktiebolaget.se

Ange en budget så vi kan matcha dig med ett upplägg inom dina ekonomiska ramar.

Vi svarar vanligtvis inom 24-48 h.