Bröderna Lindgren

Familj, Barn, Rock

Bröderna Lindgren blandar allvar med humor och är kort och gott bandet som älskas av alla mellan 4 och 94. De har släppt flera album – varav två vunnit Grammis – där flera kända musiker är med. Bland annat Ebbot Lundberg, First Aid Kit, Britta Persson, Amanda Bergman, Nino Ramsby och Martin Hederos mfl. Läs mer …

Boka Bröderna Lindgren & Kulturaktiebolaget

En upptäcktsfärd för alla åldrar

Ta med dig ungarna på rockshow! En upptäcktsfärd för alla åldrar, med gäster som Patrik Arve, Anja Bigrell och Britta Persson.

Kommer du ihåg vad du tänkte som liten? Bröderna Lindgren väcker dina minnen. De har blivit omtyckta för sin förmåga att sätta ord på de yngstas tankar och funderingar. Och det är säkert därför de blivit omtyckta av så många, i olika åldrar.

För om det är något vi alla har gemensamt är det att vi alla varit barn. Bröderna Lindgren är söner till barnboksförfattaren Barbro Lindgren. De har släppt flera album – varav två vunnit Grammis – där flera kända musiker är med. Ebbot Lundberg, First Aid Kit, Britta Persson, Amanda Bergman, Nino Ramsby och Martin Hederos mfl. Bröderna Lindgren har även skrivit musiken till bl.a. Bolibompa, SVT-serien Höjdarna, julkalendern Allram Est och filmen Loranga, Masarin och Dartanjang.

Pressbilder

Boka Bröderna Lindgren

Vill du boka Bröderna Lindgren? Ring eller mejla Kulturaktiebolaget så hjälper vi dig.

Björn Lycklig Wallgren

Björn Lycklig Wallgren
08-362221
boka@kulturaktiebolaget.se

✍️ Vi svarar vanligtvis inom 24-48 h.