Stand up-kollektivet Tight

Standup

Det är hårt, rått, äkta och mest av allt roligare än det mesta du kan gå och se i höst. Fyra röster, fyra person­ligheter, fyra akter – till priset av en. En orimligt bra deal. Vad väntar du på? Läs mer …

Biljetter

Hårt, rått och äkta

Fyra hyllade komiker, prisade för sin humor både i Sverige och utomlands, bjuder in till en makalös standup­show i fyra delar. Du får fyra röster, fyra personligheter, fyra akter – till priset av en.

En orimligt bra deal.

Stand up-kollektivet Tight är ett humor­koncept utan restriktioner. Det är hårt, rått, äkta och (mest av allt) roligare än det mesta du kan gå och se i höst.

Tre komiker och en baby

Våren 2024 lanserades, med oväntat buller och bång, konceptet »Tre komiker och en baby« med Evelyn Mok, Elinor Svensson, Dessi Hietala och Kirsty Armstrong. Det var en spontan idé om en gemensam turné, mest på skoj, och slutade med utsålda hus och extra­föreställningar.

Då var då; och nu är nu. Babyn har vuxit upp, skämten är dödligt slipade och det dags för nästa fas i utvecklingen.

På sin första stora Sverige­turné besöker humorkollektivet Tight fjorton städer över hela landet.
 Säkra dina biljetter redan idag.

Kirsty Armstrong


Efter att ha gått den långa vägen, från de små scenerna och jobbat mer och hårdare än de flesta, har Kirsty Armstrong kommit ut på andra sidan som en av landets mest unika standup­komiker.

Det hårda arbetet kröntes med utmärkelsen Årets kvinnliga komiker på Standup­galan 2022.

Kirsty är en flitigt anlitad komiker över hela Sverige, som med rå talang och en äkthet få matchar.

Elinor Svensson


För många är Elinor Svensson synonym med podcast-succén »Vad blir det för mord?« där hon varje vecka grottar ned sig i olika true crime-historier, tillsammans med kollegan Johanna Hurtig Wagrell.

Elinor är flitigt bokad och har turnerat Sverige runt med sin solo­föreställning »Patriarkatets för- och nackdelar«. Ibland mörk, ofta tramsig och alltid själv­utlämnande humor är något du kan förvänta dig när hon står på scen.


Evelyn Mok


Medan standup-kollegorna jobbade för att slå sig fram i Sverige flög Evelyn till London och slog igenom där, på den plats i världen med kanske hårdast konkurrens bland standup­komiker. Där har ni Evelyn Moks kvalitetsstämpel.

Evelyns CV är längre och mer skryt­packat än de flestas; hon har uppträtt i både svensk och brittisk tv, spelat huvud­rollen i en serie på SVT och nominerats för bästa sketch­program på BBC Audio Awards.

Dessi Hietala


Hon har på kort tid etablerat sig som en mycket skicklig komiker och uppträder även frekvent på scener över hela landet.

Dessi var support till Kirsty Armstrong på hennes soloturné, där hon vann publikens hjärtan med sin norrländska charm och personliga uttryck.

»Babyn« från vår­turnén tar nu sin naturliga plats intill sina kollegor som full­vuxen komiker.Pressbilder

'