Theoz

Pop

TikTok, Youtube- och Mellostjärnan Theoz går som tåget nu. Utsålda spelningar med tusentals biljetter i hela landet och miljoner följare på sina sociala medier. För några månader sedan stod han i finalen i Melodifestivalen i Friends Arena och nu kommer Theoz till Örebro, Nyköping Västerås och Linköping. Läs mer …

Konsert

Biljetter

Theoz på sommarturné

På TikTok och YouTube hittade Theoz sin digitala dansscen, med nu över 2,5 miljoner fans som följer och älskar varje (dans)steg han tar. 2018 blev hitsingeln »Het« den näst mest sedda musikvideon på YouTube i Sverige och har idag över 14 miljoner visningar. Detta var även året Theoz blev nominerad i Guldtuben till både »Årets profil« och »Årets musical.ly«, samt kammade hem vinsten som »Årets stjärnskott« på ICONFEST.

Han tog 2019 språnget över till de fysiska scenerna och mötte sin publik runtom i landet, något han älskar att göra!

Theoz har släppt ett flertal singlar, »Lately, »Het«, »The Best Girl in the World« och »Why, Why, Why« innan det var dags att släppa första EP:n »Min Theori«. 2020 såg vi honom som en av huvudrollerna i filmen Rymdresan, med bland annat Robert Gustafsson som motspelare. Sommaren 2022 medverkade Theoz på Diggiloo, Sveriges största sommarturné. Med sig i bagaget har Theoz hiten »Som du vill« som han gick hela vägen till final med i Melodifestivalen 2022.

Åldersgräns 3 år.

Boka Theoz

Vill du boka Theoz? Ring eller mejla Kulturaktiebolaget så hjälper vi dig.

✍️ Vi svarar vanligtvis inom 24-48 h.

'