Thanos Fotas

Standup

Thanos Fotas är en unik röst inom svensk standup. Med träffsäkra imitationer av allt från svennar till greker, araber, kurder och kändisar kommer ingen undan Thanos humor. Samtidigt lämnas ingen utanför. Läs mer …

Biljetter

Gränsöverskridande standup – en rå talang

Sedan sin debut 2009 har Thanos Fotas varit en udda fågel på den svenska standuphimlen. Gränsöverskridande, provocerande, rå talang. 15 år senare har kolbiten blivit pressad och förfinad till en av svensk standups mest välslipade diamanter.

Thanos Fotas är en unik röst inom svensk standup. Med träffsäkra imitationer av allt från svennar till greker, araber, kurder och kändisar kommer ingen undan Thanos humor. Samtidigt lämnas ingen utanför.

För många är Thanos Fotas kanske känd för sin trollning av en reporter i aktuellt (Zucchini!) eller som en del av panelen i SVT-succén ’IFS - Invandrare för svenskar’.

Men det är standup-scenen som är Thanos rätta element och nu beger han sig ut i landet för att presentera sig själv för den breda publiken. 2023 sålde Thanos över 4000 biljetter på Stadsteatern i Stockholm. Nu är det resten av Sveriges tur.

Thanos is coming.

Boka Thanos Fotas

Kulturaktiebolaget är Thanos Fotas bokningsbolag. Vill du veta mer eller boka Thanos Fotas? Kontakta Kulturaktiebolaget.

Ange en budget så vi kan matcha dig med ett upplägg inom dina ekonomiska ramar.

Vi svarar vanligtvis inom 24-48 h.

'