Punk

De försöker vända på steken och drömmer utopiska drömmar om att ligga på en myr i norra Finland. Att inte behöva knega så j-vla mycket, eftersom vi uppfunnit maskiner som gör jobbet åt oss. Läs mer …

Stefan Sundström o Den Sista Jäntan

Biljetter

Ta tillbaka punken från Donald Trump

Turnén är ett försök att ta tillbaka punken från Donald Trump. När de var unga gjordes trevlig punk. Inte som nu; en punk som pekar ner på folk och kallar dem folkets fiende. De nya, skitrika och skamlösa punkarna, som inte längre skäms för sin groteska rikedom, hyllar principen om att slicka uppåt och sparka neråt.

Den svarta pedagogiken.

Stefan Sundström och bandet försöker vända på steken på senaste skivan och drömmer utopiska drömmar om att ligga på en myr i norra Finland. Att inte behöva knega så j-vla mycket, eftersom vi uppfunnit maskiner som gör jobbet åt oss. Stefan Sundström har tvingat hela bandet att läsa yippien Jerry Rubins bok Snacka inte bara.

Snart har dom läst allt.
Då ska ni få se på fan!

På turnén hör du Stefan Sundström på sång, Mattias Bärjed och Basse Aronsson på gitarrer, Birgitta Henriksson på klaviatur, Nikke Ström på bas och Martin Emtenäs vid trummorna. Tekniker är Anders Nyberg.

Pressbilder

'