Revolver Comedy Club

Revolver Comedy Club är humorambulansen vars uppdrag är att rädda den svenska publiken från dålig standup. Se morgondagens standupstjärnor visa upp sig tillsammans med Sveriges mest etablerade namn. Läs mer …

Hela Sveriges standupklubb

Vi tycker att standup comedy är den ultimata liveunderhållningen. Inget är mer äkta och »här och nu« än riktigt bra standup. Med över femton års erfarenhet av att arrangera humor-event från Boden i norr till Trelleborg i söder så vill vi vara så pass kaxiga att vi kallar oss experter på vad som är roligt.

På Revolver Comedy Club kommer du få se Sveriges bästa komiker. Från de kändaste kända till de lite okändare men minst lika roliga. I mixen smyger vi in de vi tror är framtiden och ger dig en chans att kanske få se en glimt av nästa stora stjärna. Så även om du inte alltid känner igen alla på scen så lovar vi dig flest skratt för pengarna i slutet av kvällen!

Revolver Comedy Club är en ambulerande standupklubb och har klubbscener i bland annat Örebro, Linköping, Sundsvall, Falun, Katrineholm, Skövde, Umeå med flera.

Oroa dig inte för att dö av vardagstristessen, humorambulansen är på väg till en stad nära dig!

Följ Revolver Comedy Club

Boka Revolver Comedy Club till din stad

Vill du boka Revolver Comedy Club? Ring eller mejla Kulturaktiebolaget så hjälper vi dig.

Ange en budget så vi kan matcha dig med ett upplägg inom dina ekonomiska ramar.

Vi svarar vanligtvis inom 24-48 h.