Petrina Solange & Magnus Betnér

Standup

Petrina Solange och Magnus Betnér åker på en gemensam miniturné till Skåne. Läs mer …

Petrina Solange

Petrina Solange har under de senaste åren etablerat sig som en av Sveriges främsta stand up-komiker. Hon är flerfaldigt prisbelönt och har med sin smarta, råa och hjärtliga humor fått en hängiven publik över hela landet.

Petrinas förmåga att på bred skånska leverera skadeglada skämt, med ett brett, oskuldsfullt leende har blivit lite av ett signum. Liksom detta, att bara stå tyst, länge och med ett flin titta på publiken som efter skämtets punchline antingen sätter skrattet i halsen eller ser ut som om de önskat att de hade kunnat sluta skratta. Petrina har förmågan att skämta om tabubelagda ämnen och ändå ha hela publiken med sig.

Utsedd till »Årets kvinnliga ståuppkomiker« tre gånger. Syns just nu i SVT med sin soloföreställning »Nu är jag här«.

Magnus Betnér

Ingen svensk komiker har varit piggare på att testa nya grepp och ligga i framkant för stand-ups utveckling än Magnus Betnér. Inför varje föreställning skriver han på nytt material och tanken är materialet fortsätter leva och utformas under turnén. Förutom att pressa gränser och utveckla stand-up som genre så ger det publiken en insikt i hur en föreställning växer fram och tar form.

Under förra året fick Magnus över 150 000 följare på TikTok och deltog i »Alla mot alla« på Kanal 5. Magnus nya special «Det enda man har«, inspelad i Vasa, Finland släpptes nyligen på Youtube och har redan setts av hundratusentals tittare. Magnus har åkt fler varv runt landet än alla andra svenska komiker tillsammans.

Pressbilder