Humor, Komedi, Standup

Diyari Mahmoud tar med oss på en humoristisk resa – fylld av gapskratt, allvarligt trams, fördomar och lagom mycket plats för eftertanke. Läs mer …

Biljetter

Humorshowen Lagom halal

I flera år har Diyari Mahmoud varit en av Sveriges starkast lysande humorstjärnor på internet. Med miljoner visningar på sina sketcher har Diyari, med sina numera folkkära karaktärer Bosse, Baba och Anders, lekt med svenskars fördomar om invandrare och vice versa.

Nu ger han sig ut på standup­turné.

I soloföreställningen Lagom halal tar Diyari Mahmoud med oss på en humoristisk resa genom sitt liv – från uppväxten i Linköpings utkanter till karriären som ingenjör (där humordrömmen föddes). På ett lekfullt sätt visar han de utmaningar som kan uppstå när en annan kultur ska försöka hitta sin plats i det svenska Landet lagom.

Diyari Mahmoud bjuder på en humor­föreställning fylld av gapskratt, allvarligt trams, fördomar och lagom mycket plats för eftertanke. Vem vet, kanske gör ett eller annat bekant ansikte honom sällskap på scenen?

Det blir garanterat skratt när Diyari belyser de kulturkrockar han stött på genom livet – och fortfarande gör.

Han har blivit nominerad till Stora influencer-priset, blivit utnämnd till Årets Östgöte och har under de fyra senaste åren varit med på Medieakademins lista över Årets makthavare på internet. Hans sketcher har redan fångat miljoner tittare på Youtube och TikTok.

Se mer av Diyari på Youtube.
'