Blacknuss & Eric Gadd

Eric Gadd & Blacknuss kommer med Soulful Summer till Rademachersmedjorna Läs mer …

Rademachersmedjorna

Biljetter

Musikaliska ikoner

Eric Gadd & Blacknuss presenterar Soulful Summer

Musikaliska ikoner går samman för att bjuda på en helt unik upplevelse. Grammisbelönade artisten och gastronomen Eric Gadd möter Blacknuss, det legendariska bandet vars rötter sträcker sig från jazzens innersta kärna. Tillsammans skapar de oförglömliga kvällar fyllda av själfulla toner och pulserande rytmer – välkomna till Soulful Summer!

Soulprinsen ERIC GADD debuterade med plattan Hello! 1987 och har släppt klassiker såsom Bara himlen ser på, Do You Believe in Me, Why Don’t You, Why Don’t I och Vi kommer aldrig att förlora. Han har Grammisbelönats tre gånger och sålt guld- och platinaskivor både dubbelt och trippelt. Nu i vintras kom hans nya hyllade album »Vykort från 2000-talet« – där åtta aldrig tidigare utgivna låtar och fem låtar från hans tidigare album får glänsa tillsammans. Förutom kärleken till musiken så har Eric Gadd hittat hem i ett gastronomiskt intresse. Han har de senaste åren vunnit Mästerkocken VIP, lanserat sitt första vin och gett ut en kokbok tillsammans med Erik Videgård.

Musikkollektivet BLACKNUSS föddes ur klubben med samma namn på Fasching i Stockholm i början av 90-talet. Blacknuss var hippaste klubben i Sverige och drog fulla hus varje kväll. Bandet som föddes ur klubben blev även det en braksuccé och över 25 år senare, med fem skivor i bagaget, spelar man fortfarande för fulla hus runt om i Sverige med den energiske trumslagaren och kapellmästaren Martin Jonsson som ständig ledsagare. Det blir en kväll i dansens och euforins täcken – tänk Aretha och Michael, från Disko till Funk, från Soul till Reggae

'