Familj, Barnunderhållning

Sugs in i en förtrollande värld - ta oss i handen och följ med Pettson & Findus, dansa loss med Mamma Mu & Kråkan, förbluffas av trollkarlen Daniel Kane och sjung med Elsa från Frost i en Disneyinspirered familjeshow. Läs mer …

Barnkalasfestivalen

Familjefesten åker på Sverigeturné

I sommar åker Sveriges största barnkalasfestival på turné i hela landet. Barnkalasfestivalen är precis vad det låter som. En blandning av barnkalas och festival dit alla är välkomna, stora som små. Med en blandning av barnkalas och festival så får besökarna följa med in i en förtrollande värld tillsammans med några av våra mest folkkära barnkaraktärer. 

»Här finns något för både barn och skrynkliga barn… och viktigast av allt är att alla barn, oavsett ålder, ska få chansen att uppleva något riktigt, riktigt roligt tillsammans. En skrattfest för hela familjen!«

Om festivalens artister

  • Mamma Mu och Kråkan, två individer med stark personlighet, men också ett oskiljaktigt par. En minishow där barnen kan sjunga och dansa till »Veckovisan«, »Vipp på rumpan affärn« och andra klassiska sånger från serien.

  • En familjeföreställning där hela familjen får vara med och sjunga och skratta åt Pettssons alla tokerier. Allra oftast följer Findus med, men när Findus måste vakta gården så är det Prillan eller Högsta Hönset som får vara med och skoja.

  • Den svenska rösten från ledmotivet i filmsuccén Frost tillhör musikalartisten Annika Herrlitz. I flera år har hon fyllt torg och festivaler runtom i Sverige med hennes omåttligt populära Disney-inspirerade show.

  • Daniel Kane är en magiker och illusionist av den nya generationen. Som finalist i Talang och med modern visuell magi i form av eld, papegojor och tankeläsning så tilltalar hans show hela familjen.

    arrangeras med stöd av