Tigern & Kobran

Familj, Barn

Grammisnominerade succén Tigern & Kobran gör musik för hela familjen. Makalöst bra och omöjligt att stå still! Läs mer …

Boka Tigern & Kobran - Kulturaktiebolaget

Gör musik för hela familjen

Tigern & Kobran är undomskompisarna Paulo Vidal och Martin Fogelström. Med den grammisnominerade debutskivan »Brandbilar och poesi« i ryggen levererar de en liveshow fylld av fest, dans, superhjältar, bulltjuvar, hundar och såklart, brandbilar. Men de hinner också med att berätta hur det känns när du har bråkat med en kompis eller när föräldrar aldrig vill lyssna. Ibland till toner av rak och enkel gitarrsolo-rock, ibland till Beatlesdoftande stämsång.

Föreställningen kan bokas till större konserter med fullt band men också som en skräddarsydd tvåmansshow till mindre sammanhang.


De fyra årstiderna – LIVE med Tigern & Kobran

»En av höstens mest spännande familjeföreställningar«. Spelas på Bio Aspen i Aspudden tre helger i oktober! Tigern & Kobran och välrenommerade animatören Leolyxxx har skapat »De fyra årstiderna«. Ljud, musik, skådespel och animationer blandas till en magisk musikresa för hela familjen. Lägg därtill ett liveband med några av Sveriges bästa musiker och vi har en föreställning utöver det vanliga.

Boka Tigern & Kobran

Kulturaktiebolaget är Tigern & Kobrans bokningsbolag och management. Vill du veta mer eller boka Tigern & Kobran? Kontakta Björn Lycklig Wallgren.

Björn Lycklig Wallgren

Björn Lycklig Wallgren
08-362221
boka@kulturaktiebolaget.se

Ange en budget så vi kan matcha dig med ett upplägg inom dina ekonomiska ramar.

Vi svarar vanligtvis inom 24-48 h.