SKA’N’SKA

Ska, Punk

Sveriges röjigaste skaband bildades våren 2004 i Stockholm. Det spelar ingen roll om du är gammal eller ung; tio­manna­bandet gör allt för att du ska slippa stå still. Läs mer …

Boka SKA

Ett av våra mest eklektiska skaband

Ända sedan våren 2004 har SKA’N’SKA pumpat ut sina, som de kallar det, ska-reggae-gypsy-balkan-punk-party-rytmer i ett frenetiskt tempo. De kallar sig Sveriges röjigaste skaband och det spelar ingen roll om du är gammal eller ung – tiomanna­bandet gör allt för att du ska släppa det du gör och hoppa med i dansen.

Deras musik hörs ända till Spanien, Tyskland, Ryssland, Storbritannien och ännu längre. Det spelar ingen roll om scenen är stor eller liten; allt sker ändå med samma energi, intensitet och närvaro.

Ursprungsidén var att spela punk, vilket transformerades allt eftersom ska-influenserna växte och nya medlemmar kom till. En blåssektion adderades, orgeln gjorde entré och organismen började växa till att bli ett av våra mest eklektiska skaband.

Tjugo år som band

Under 2024 firar SKA’N’SKA tjugoårsjubileum med buller och bong. Bandet kommer att släppa en skiva, helt på svenska och de kommer att brygga en SKA’N’SKA-öl. Framför allt planerar bandet att åka land och rike runt för att fira dessa 20 år med sin publik.

Bandmedlemmarna må ha blivit både gråhårigare och lite tjockare – men de spelar och röjer som aldrig förr!

Boka SKA’N’SKA

Vill du boka SKA’N’SKA? Ring eller mejla Kulturaktiebolaget så hjälper vi dig.

Björn Lycklig Wallgren

Björn Lycklig Wallgren
08-362221
boka@kulturaktiebolaget.se

Ange en budget så vi kan matcha dig med ett upplägg inom dina ekonomiska ramar.

Vi svarar vanligtvis inom 24-48 h.