Räfven

Folk, Rock

Musikerkollektivet Räfven bildades i Göteborg 2003. De har under sina snart femton år tillsammans och genom hundratals vilda konserter gjort sig kända som ett oemotståndligt liveband och deras hämningslösa folkpunk har även vunnit stor publik internationellt. Räfven är gränslösa, precis som världen borde vara. Deras musik och uttryck lånar och reser fritt mellan tider, kulturer, traditioner och kontinenter. Läs mer …

Boka Räfven - Kulturaktiebolaget

Hämningslös folkpunk

Musikerkollektivet Räfven bildades i Göteborg 2003. De har under sina snart femton år tillsammans och genom hundratals vilda konserter gjort sig kända som ett oemotståndligt liveband och deras hämningslösa folkpunk har även vunnit stor publik internationellt. Räfven är gränslösa, precis som världen borde vara. Deras musik och uttryck lånar och reser fritt mellan tider, kulturer, traditioner och kontinenter.

Räfven är folkrörelsen som sprider övertygelsen om alla människors lika värde, vikten av inkludering och solidaritet. I konflikt med de nyfascistiska strömningar som tränger sig på i vår vardag framför Räfven sina protester från scen. Musiken är vapnet, dansgolvet fristaden och kärleken budskapet.

Räfven består av:

Martin Nurmi - Saxofon, Tvärflöjt

Jonas Lundberg - Akustisk gitarr, Elgitarr

Loke Nyberg - Fiol

Daniel Wejdin - Tambura

Johan Wejstål - Dragspel

Rasmus Blanck - Kontrabas

David Fraenckel - Trombon, Trumpet

Per Svenner - Trummor

Räfvens julfest

Den gränslösa, färgstarka och ursinnigt energiska folkmusikorkestern Räfven ställer till med julfest för sjätte året i rad 2023. Högt tempo, högt i tak och hög puls samt en inkluderande och tillåtande stämning utlovas. På Räfvens julfest står kärleken till den ogenomtänkta glädjen och dansen i centrum. Välkommen!

Boka Räfven

Kulturaktiebolaget är Räfvens bokningsbolag. Vill du veta mer eller boka Räfven? Kontakta Björn Lycklig Wallgren.

Björn Lycklig Wallgren

Björn Lycklig Wallgren
08-362221
boka@kulturaktiebolaget.se

✍️ Vi svarar vanligtvis inom 24-48 h.