Quizmaster Dallas

Quiz

Som en av Sveriges mest rutinerade – och framförallt roliga – mästare på frågesport har Quizmaster Dallas lyft taket på jippon, fester och företagsevent sedan 2014. Läs mer …

Boka Quizmaster Dallas – Kulturaktiebolaget

En sprakande quizshow

Huvudpoängen är att ha roligt och Quizmaster Dallas tar hjälp av musik, video, bild, gitarr sång – ja, ALLT! – för att publiken ska hitta bra svar på frågorna.

Det blir frågor om musik, film, populärkultur och nyheter med svarsalternativen 1-kryss-2 för att alla ska känna att det finns en vinstchans. Under showen utlovar Quizmaster Dallas dessutom ett klädbyte eller två – alltför att det ska kännas som en riktigt sprakande show.

»Haka på ett quiz där huvudpoängen är att ha roligt!«

Quizmaster Dallas har tidigare uppträtt på (bland annat) Trädgården i Stockholm, Grand Malmö, Far i Hatten, Scandwich, Profil Hotels Halmstad, Malmöfestivalen och i Sveriges Radio. Lidl, Egmont, IKEA, Malmö stad, BUFF Filmfestival, Nordisk Panorama Filmfestival, Malmö universitet, Sveriges Radio och Liljewall arkitekter är några av alla de företag och organisationer som bokat en fantastisk quizshow.

Dallas tar gärna ett helhetsgrepp om festkvällen och har exempelvis varit konferencier för Nöjesguidens Malmöpris 2019 och 2023 och för BUFF Filmfestival 2021–2023.

Det går alltid att hitta ett upplägg och quizfrågor som passar dina önskemål.

Boka Quizmaster Dallas

Kulturaktiebolaget är Quizmaster Dallas bokningsbolag. Vill du veta mer eller boka Quizmaster Dallas? Kontakta Kulturaktiebolaget.

Ange en budget så vi kan matcha dig med ett upplägg inom dina ekonomiska ramar.

Vi svarar vanligtvis inom 24-48 h.