Pontus Lindman

Magi

Låt dig vaggas in i spektakulär magi, suggestiv tanke­läsning och hög chock­faktor. Moments är en före­ställning där dina minnen, erfarenheter och val är avgörande för upplösningen. Läs mer …

Boka Pontus Lindman – Kulturaktiebolaget

Magishowen Moments

Den prisbelönta magikern och utbrytarkungen Pontus Lindman har gått från Bråvallafestivalen, Musikhjälpen och Världens farligaste korttrick inför 100 miljoner tittare i Britain’s Got Talent till vinnarplatsen i svenska Talang 2023. Med den bejublade föreställningen The Conspiracy på Cirkus i Stockholm blev det publikstorm och utsålda hus. 

Hans häpnadsväckande magi och förbluffande berättande, som knyter ihop showerna, har tagit Pontus Lindman från lilla Smedjebacken i Dalarna till de stora scenerna i Storbritannien, Singapore och så klart USA. Nu åker Pontus Lindman på Sverigeturné och kommer med nya magishowen Moments till 18 städer.

Säkra din plats till den häpnadsväckande magishowen Moments – och bli fullständigt golvad av det fantastiska, effektfulla och omöjliga!

»Nutiden och det förflutna knyts ihop till en unik upplevelse för varje uppsättning av showen, helt beroende av åskådarna, med alla våra minnen och stunderna vi delar tillsammans på plats.«

Boka Pontus Lindman

Kulturaktiebolaget är Pontus Lindmans management och bokningsbolag. Vill du veta mer eller boka Pontus Lindman? Kontakta Ki Sandholm.

Ange en budget så vi kan matcha dig med ett upplägg inom dina ekonomiska ramar.

Vi svarar vanligtvis inom 24-48 h.