Pontus Lindman

Magi

Låt dig vaggas in i spektakulär magi, suggestiv tankeläsning och hög chockfaktor. »Moments« är en föreställning där dina minnen, erfarenheter och val är avgörande för upplösningen. Läs mer …

Biljetter

  Moments (8)

 • 1 mar
  Umeå
  Väven
 • 2 mar
  Skellefteå
  Nordanåteatern
 • 3 mar
  Luleå
  Kulturens hus
 • 9 mar
  Västerås
  Västerås Kongress
 • 19 apr
  Borlänge
  Maximteatern
 • 20 apr
  Avesta
  Avesta Teater
 • 26 apr
  Örnsköldsvik
  Folkan Teater
 • 27 apr
  Sundsvall
  Sundsvalls Teater

Spektakulärt och suggestivt

Den prisbelönta magikern och utbrytarkungen Pontus Lindman har gått från Bråvallafestivalen, Musikhjälpen och »Världens farligaste korttrick« inför 100 miljoner tittare i Britain’s Got Talent till vinnarplatsen i svenska Talang 2023. Med den bejublade föreställningen »The Conspiracy« på Cirkus i Stockholm blev det publikstorm och utsålda hus. 

Hans häpnadsväckande magi och förbluffande berättande, som knyter ihop showerna, har tagit Pontus Lindman från lilla Smedjebacken i Dalarna till de stora scenerna i Storbritannien, Singapore och USA. Nu åker Pontus Lindman på Sverigeturné och kommer med nya magishowen »Moments« till 18 städer.

»Nutiden och det förflutna knyts ihop till en unik upplevelse för varje uppsättning av showen, helt beroende av åskådarna, med alla våra minnen och stunderna vi delar tillsammans på plats«

Med »Moments« tar Pontus Lindman sin magikonst längre än någonsin tidigare, med tankeläsning, suggestion och historieberättande i en interaktiv show tillsammans med publiken.

Säkra din plats till den häpnadsväckande magishowen »Moments« – och bli fullständigt golvad av det fantastiska, effektfulla och omöjliga!

Rekommenderad åldersgräns är 7 år.

Längd cirka 90 minuter.

»Världens farligaste korttrick«
Vinnare i Talang 2023

Boka Pontus Lindman

Kulturaktiebolaget är Pontus Lindmans management och bokningsbolag. Vill du veta mer eller boka Pontus Lindman? Kontakta Ki Sandholm.

Ange en budget så vi kan matcha dig med ett upplägg inom dina ekonomiska ramar.

Vi svarar vanligtvis inom 24-48 h.

'