Pontus Lindman

Magi

Pontus Lindman är en prisbelönt svensk magiker som de senaste åren gjort allt från Bråvallafestivalens scen till Musikhjälpen och inte minst hänförde han över 100 miljoner tittare med sitt framträdande i Britains Got Talent där han uppträdde med Världens farligaste korttrick. Ett trick som till och med fick Simon Cowell att bli lite nervös. Läs mer …

Boka Pontus Lindman - Kulturaktiebolaget

Världens farligaste korttrick

Pontus Lindman är en prisbelönt svensk magiker som de senaste åren gjort allt från Bråvallafestivalens scen till Musikhjälpen och inte minst hänförde han över 100 miljoner tittare med sitt framträdande i Britains Got Talent där han uppträdde med Världens farligaste korttrick. Ett trick som till och med fick Simon Cowell att bli lite nervös.

Pontus erbjuder nästa generations magi, där publiken aktivt styr showens innehåll och påverkar händelseförloppet genom sina val. Shower och uppträdanden som innehåller modern magi, tankeläsning och suggestion, kombinerat med fingerfärdig magi och nervkittlande utbrytarkonst.

Under 2019 har han utöver BGT haft premiär på sin egna scenshow »The Conspiracy« på Cirkus i Stockholm, uppträtt runt om i Sverige, men också i Kina, Storbritannien och USA. Hans senaste medverkan i Musikhjälpen 2019 resulterade i ett trick tillsammans med Miriam Bryant och konstnären Emil Grönholm, vilket samlade in över 30 000kr till Radiohjälpens arbete.

Boka Pontus Lindman

Kulturaktiebolaget är Pontus Lindmans management. Vill du veta mer eller boka Pontus Lindman? Kontakta Ki Sandholm.