Peter Åberg

Cirkus, Magi

Han började som jonglör, men är mest känd för sina otroliga multitasking-trick – där han kombinerar jonglering, ett otroligt minne, Rubiks kub, magi och en skvätt stress. Läs mer …

»Omöjligt, galet och otroligt«

Peter Åberg har jobbat som cirkusartist i över tjugo år. Främst är han jonglör, men har även minneskonster, musik och magi i sin repertoar.

Han har arbetat mycket med seminarier och på konferenser av olika slag.

Talanglös – Det här är en fullängdsshow på 90 minuter och den kan spelas med eller utan paus. I den här showen har Peter med sig en gästartist som heter Sarah Lett.

Minnet – Det här är en kortare show, på cirka 50 minuter. Minnet kan även fungera som inspirationsföreläsning, med en följande workshop om det passar bättre med dina önskemål.

Peter jobbar också som värd för olika företagsfester, middagar och galor.

»Vad kan han INTE!?«

Två riktigt fräna grejer…

Peter Åberg var med i Swedens got Talent 2022 och slutade Top 3 med sina häpnadsväckande bedrifter. Juryn kallade det »omöjligt, galet och otroligt«.

En av Peters mer kända akter är jonglering med rör som är stämda i olika toner. Samtidigt som han jonglerar med rören skapar han också musiken till akten. Den här akten är han den enda i världen som har gjort och han har framfört den över 800 gånger. Asså, fatta!

Pressbilder

Boka Peter Åberg

Vill du boka Peter Åberg? Ring eller mejla Kulturaktiebolaget så hjälper vi dig.

Ange en budget så vi kan matcha dig med ett upplägg inom dina ekonomiska ramar.

Vi svarar vanligtvis inom 24-48 h.