Patrik Larsson

Standup

Väletablerad komiker och skådespelare som jobbat med humor i över tjugo år. Patrik Larssons humor är varm, energisk och lite absurd – men framförallt fruktansvärt rolig. Läs mer …

Boka Patrik Larsson – Kulturaktiebolaget

Varm, energisk och lite absurd – men framförallt fruktansvärt rolig

Patrik Larsson är en väletablerad komiker och skådespelare som jobbat med humor i över tjugo år. Han bygger mycket av sin komik på sina olika galna och populära karaktärer – vilket skapar igenkännings­humor i sin bästa form.

Han ser lite full-i-fan ut och får publiken att undra vad som ska komma här näst. Svaret är: ytterligare ett skratt.

Patrik Larsson arbetar ofta tillsammans med de största komikerna och uppträder regel­bundet på Sveriges standup-scener. Han har även lång erfarenhet som skådespelare inom TV, teater och film.

Psychic medium

Patrik Larsson är mest känd för sin karaktär Karsten Torebjer – Psychic medium. Under de senaste åren har Karsten Torebjer haft två bejublade och utsålda Sverige­turnéer, varit med i åtskilliga tv- och radio­program och fått en guldskiva för låten »Vem är du?«

Du kan boka Patrik Larsson till eventet, kick-offen eller konferensen. Kanske kan han låta Karsten Torebjer se in i företagets framtid eller spå chefens bittra öde? Karsten är för övrigt extremt populär på sociala medier, med 100 000-tals följare, och går att streama på SVT Play och Netflix.

»Karsten Torebjer ger den ockulta världen en dansk skalle.«

Patrik Larsson – snabbresumé

Han har medverkat i flera andra stora tv-produktioner, som Morgonsoffan i SVT, Cirkus Möller i TV4, Extra extra i TV3, Raw Comedy i Kanal 5, Stockholm Live i SVT, Kvarteret Skatan i SVT, Johan Falk, Familjen Rysberg i SVT, Sommaren med släkten på Viaplay/TV3, Gåsmamman på Cmore/TV4 och mycket annat.

Boka Patrik Larsson

Vill du boka Patrik Larsson? Ring eller mejla Kulturaktiebolaget så hjälper vi dig.

Ange en budget så vi kan matcha dig med ett upplägg inom dina ekonomiska ramar.

Vi svarar vanligtvis inom 24-48 h.