Patrik Larsson

Standup

Patrik Larsson är en väletablerad komiker och skådespelare som jobbat med humor i över 20 år. Hans humor är varm, energisk och lite absurd men framförallt fruktansvärt rolig. Läs mer …

Boka Patrik Larsson - Kulturaktiebolaget

Biljetter

    Patrik Larsson - Standup (1)

  • 15 mar
    Sundsvall
    Menageriet

Varm, energisk och lite absurd men framförallt fruktansvärt rolig.

Patrik Larsson är en väletablerad komiker och skådespelare som jobbat med humor i över 20 år. Hans humor är varm, energisk och lite absurd men framförallt fruktansvärt rolig. Patrik bygger mycket av sin komik på alla hans olika galna och populära karaktärer – vilket skapar igenkänningshumor i sin bästa form!

Han ser lite fullifan ut och får en som publik att undra, vad kommer härnäst? Svaret är, ytterligare ett skratt.

Patrik arbetar ofta tillsammans med de största komikerna och uppträder regelbundet på Sveriges standup-scener. Han har även lång erfarenhet som skådespelare inom TV, teater och film.

Mest känd är Patrik för sin karaktär Karsten Torebjer – Psychic medium, det galna danska mediumet. Under de senaste åren har han, som Karsten, haft två bejublade och helt utsålda Sverigeturnéer, varit med i åtskilliga tv och radio-program och fått en guldskiva för hans låt »Vem är du?« Karsten är extremt populär på sociala medier, med 100.000-tals fans.

Karsten finns  nu att streama på SVT Play & på Netflix.

Patrik har under åren även medverkat i flera andra stora tv-produktioner som t.ex. Morgonsoffan SVT, Cirkus Möller (Tv4), Extra extra (TV3), Raw Comedy (Kanal5), Stockholm Live (SVT), Kvarteret Skatan (SVT), Johan Falk, Familjen Rysberg (SVT), Sommaren med släkten (Viaplay, TV3), Gåsmamman (C More, TV4 ) m.m.

Boka Patrik Larsson

Vill du boka Patrik Larsson? Ring eller mejla Kulturaktiebolaget så hjälper vi dig.

Vi svarar vanligtvis inom 24-48 h.

'