Özz Nûjen

Standup, Föreläsning

Özz Nujen är en av Sveriges största standup-komiker som varken räds att skämta om svensk vapen­export eller pressa Norges förra stats­minister Jens Stoltenberg om rasismen i vårt grannland. Läs mer …

Boka Özz Nûjen – Kulturaktiebolaget

En av våra mest älskade komiker

Özz första standup­show Dålig stämning hade premiär 2012 och blev en stor succé och turnerade i tre säsonger i både Sverige och Norge. När före­ställningen visades i SVT året efter blev det ett av de mest delade klippen på SVT Play under hela året.

2013 medverkade Özz Nûjen för andra gången i Sommar i P1. Han har även arbetat som program­ledare och lett Morgonpasset i P3, Lika olika och Zero Impact på SVT och lett talk­showen Özz i P1.

Özz Nûjen är även etablerad som skådespelare och har spelat i åtskilliga svenska filmer så som Wallander-deckaren Skytten, Tusenbröder, Aspiranterna och SVT:s sci-fi-serie Äkta människor som sålts till femtio länder. Han har också medverkat i de franska stor­filmerna Si tu meurs, je te tue och Comme chez soi och var även 2014 en av huvud­rollerna i fotbolls­komedin 10 000 timmar tillsammans med Peter Magnusson.

Mångfald eller enfald? – en föreläsning med Özz Nûjen

Hur ser det ut i Sverige i dag och hur ser det ut om några år? Hur fungerar framgångsrika organisationer, vilka är våra medarbetare, leverantörer och samarbetspartners? Det kan ibland vara svårt att se möjligheterna, speciellt när omvärlden förändras så snabbt i dagens läge. Kan inte allt bara få vara som vanligt?

Med humorns hjälp guidar Özz Nûjen dig till att våga tänka om och – kanske om du är redo – byta ut fördomar mot kunskap och en förmåga att se nya möjligheter.

Boka Özz Nûjen

Vill du boka Özz Nûjen? Ring eller mejla Kulturaktiebolaget så hjälper vi dig.

Ange en budget så vi kan matcha dig med ett upplägg inom dina ekonomiska ramar.

Vi svarar vanligtvis inom 24-48 h.