Messiah Hallberg

Standup, Konferencier

Sveriges bästa manliga komiker, skådespelare, journalist, manusförfattare, moderator, konferencier… Messiah Hallberg har många strängar på sin lyra. Läs mer …

Boka Messiah Hallberg – Kulturaktiebolaget

Sveriges bästa manliga komiker

För några år sedan utsågs Messiah Hallberg till Sveriges bästa manliga komiker och nu är han högaktuell som program­ledare i SVT:s Svenska nyheter. Han har också medverkat i TV-program som Roast på Berns, Let’s Dance, RAW Comedy Club, Ballar av stål och Comedy Fight Club.

Som skådespelare har han medverkat i serier som Stockholm-Båstad, Finaste familjen och sina egna serier på SVT: Messiah – Frälsaren och Messiah – för Sverige i tiden. Han har också hunnit med att ta fram flera framgångsrika podcasts, till exempel Geniförklarat och Freakshow.

»Messiah Hallberg är ett komiskt geni.«

Messiah Hallberg är dessutom en rutinerad program­ledare och gala­konferencier som bland annat har lett Årets dagstidning 2016, Grand Travel Awards 2017 och Stora kommunikatörs­priset 2017.

Hösten 2017 var Messiah Hallberg ute med sin soloföreställning Messiah den missförstådde profeten – som fick succérecensioner. Samma år korades han även till Årets manliga komiker på svenska standup­galan.

»Messiah Hallberg glänste mest av alla deltagare. Helt lysande!«

Boka Messiah Hallberg

Vill du boka Messiah Hallberg? Ring eller mejla Kulturaktiebolaget så hjälper vi dig.

Ange en budget så vi kan matcha dig med ett upplägg inom dina ekonomiska ramar.

Vi svarar vanligtvis inom 24-48 h.