Daniel Kane

Magi, Illusioner

Modern visuell magi blandat med humor och publik­medverkan, vare sig det är en spektakulär scenshow eller på ett mindre och mer intimt event. Daniel Kane är nutidens magiker. Läs mer …

Boka Daniel Kane – Kulturaktiebolaget

Eld, aror och tankeläsning

Daniel Kane är en av magiker och illusionist av en helt ny generation. Med modern visuell magi, så som eld, aror och tanke­läsning, tilltalar hans show ung som vuxen.

Han slog igenom för den breda publiken i Talang på TV4 och sågs av åtta miljoner svenskar och över sextio miljoner i sociala medier. Daniel Kane är en av få magiker som är lika duktig på att göra intima magishower med fokus på fingerfärdighet – så kallad street magic – som att framföra en spektakulär show inför tusentals människor.

»Du för magin in i 2000-talet och gör det coolt. Ren underhållning!«

Daniel Kane har även varit verksam som underhållare på företags­event och andra event i många år. Där väver han in sina shower tillsammans med andra talare och underhållare. Hans shower har inte bara visats i hela Sverige, utan även i Berlin, Oslo, London, Helsingfors, Tallinn, Köpenhamn och andra stora städer.

»Du är helt fantastisk! Jag älskar magi. Du är redo för Vegas.«

Efter sina många år som trollkarl vet Daniel Kane också vad som passar bäst på företagets konferens, kongressen, mässan eller kickoffen.

Barnkalasfestivalen

Daniel Kane är även en mycket omtyckt och återkommande artist på Barnkalasfestivalen, där han uppträder på samma scen som Pettson & Findus, Mamma Mu & Kråkan, Arne Alligator och andra av barnens favoriter.

Boka Daniel Kane

Kulturaktiebolaget är Daniel Kanes bokningsbolag. Vill du veta mer eller boka Daniel Kane? Kontakta Ki Sandholm.

Ange en budget så vi kan matcha dig med ett upplägg inom dina ekonomiska ramar.

Vi svarar vanligtvis inom 24-48 h.