Livvakten Carl

Föreläsning

Livvakten Carl lever ett liv som kan liknas vid en Hollywoodfilm. Han är vältränad, snygg och arbetar nära företagsledare, världsartister och politiska ledare. Efter många år i London lämnar Carl den hektiska tillvaron för ett lugnare liv hemma i Sverige. Då smäller det. Gör dig redo att uppleva en av de mest gripande och motiverande föreläsningsshower du någonsin sett. Läs mer …

Boka Livvakten Carl - Kulturaktiebolaget

Kampen mot dig själv

Livvakten Carl lever ett liv som kan liknas vid en Hollywoodfilm. Han arbetar nära företagsledare, världsartister och politiska ledare. Samtidigt pågår en kamp inuti Carl, en strid mot såväl kropp som sinne.

Gör dig redo att uppleva en av de mest gripande och motiverande föreläsningsshower du någonsin sett. Carl, en man som omdefinierat begreppet inre styrka, delar med sig av sin otroliga resa från att vara bunden av reumatismens bojor till att bli en eftertraktad livvakt för världens mest inflytelserika personligheter. Efter många år i London lämnar Carl den hektiska tillvaron som livvakt för ett lugnare liv hemma i Sverige igen.

På en solig sensommardag blir Carl skjuten fem gånger och får syra kastat i ansiktet

Under showen kommer du att få en unik inblick i hur man överkommer »det omöjliga« och hur du vänder motgång till framgång. Carl delar med sig av alla de insikter och lärdomar han samlat på sig under sin resa, komplett med praktiska »lifehacks« som du kan tillämpa i ditt eget liv.

Carl har nyligen uppmärksammats av

SVT:s ‘Go kväll’, TV4:s ‘Efter fem’, Sveriges Radio: ‘P4 Extra’, och i populära poddar som ’Framgångspodden’, ’Ångestpodden’ och ’Brottarbröder’. Hans inspirerande historia har också skrivits om i Aftonbladet, Expressen och Göteborgs-Posten.

 Missa inte chansen att bli inspirerad av Carls livsresa och lär dig hur du kan tillämpa samma principer för att uppnå oanade nivåer i ditt liv. Boka din plats nu och ta första steget mot en starkare och mer motståndskraftig version av dig själv!

Vågar du?

Ta kampen mot dig själv…

Boka Livvakten Carl

Vill du boka Livvakten Carl? Ring eller mejla Kulturaktiebolaget så hjälper vi dig.

Björn Lycklig Wallgren

Björn Lycklig Wallgren
08-362221
boka@kulturaktiebolaget.se

Ange en budget så vi kan matcha dig med ett upplägg inom dina ekonomiska ramar.

Vi svarar vanligtvis inom 24-48 h.