Lennie Norman

Musiker och legendarisk ståuppare som sedan 1989 jobbat oavbrutet med standup, på teatrar, krogar och företagsevent. Förra året sålde han ut sin standup-show "Gubbvarning Live" som bygger vidare på böckerna med samma namn och som sålts i över 70 000 exemplar. Nu är standupens gudfader laddad att möta sin publik igen!

Speciella tider kräver speciella idéer, så varför inte nu ta med sig trettio års erfarenhet och börja om i liten skala! Det känns läskigt, utmanande och framförallt jävligt inspirerande! Vi ses med fysisk distans och social närhet! Ps. Hur många gör en turné hösten 2020? Jo, jag!" Berättar Lennie Norman

Lennie Norman, en av de stora veteranerna inom svensk stand up ger sin underhållande och skarpsynta syn på tillvaron. 

Han började sin artistiska karriär i mitten på 60-talet med popgruppen Road Workers. 1969 började han som basist i Charlie Norman Show, där han medverkade i krogshower, folkparksturneér och på över 15 album. 1989 började han som en av Sveriges första stand-up komiker och fick ett snabbt genombrott. Under åren har han hunnit göra LP, CD, video och ett otal tv-jobb, bland annat gjorde han över hundra direktsända ”Måndagsklubben” tillsammans med Claes Malmberg på 90-talet. För några år sedan reste han land och rike runt med föreställningen ”Gammal är äldst” tillsammans med Babben Larsson och Adde Malmberg. Även Robert Wells har fått användning för hans humor vid otaliga tillfällen.

2011 kom han ut med humorboken ”GUBBVARNING” och 2013 kom ”Mera Gubbvarning” böckerna har sålts i över 70 000 exemplar.

2012 gjorde han en bejublad show på restaurang Tyrol i Stockholm tillsammans med Björn Skifs. ”Lennie Skifs. Stil crazy”

2018 gjorde han ”Gubbvarning Live”, en live-version av böckerna på teatrar runt om i Sverige. Den föreställningen var ute på sin femte runda mars 2020.

Boka Lennie Norman

Vill du boka Lennie Norman? Kontakta Björn Lycklig Wallgren på 08-36 22 21 eller mejla.

Mejla Björn Lycklig

Underbara anekdoter!

Pressbilder

 DSF0629 copy kopiera
Foto: Magnus Elfqvist
 DSF0629 kopiera
Foto: Magnus Elfqvist
 DSF0619 kopiera2
Foto: Magnus Elfqvist
 DSF0619 kopiera2färg
Foto: Magnus Elfqvist