La Belle Parade

Jazz, Dans

La Belle Parade är ett all-female Jazzband som spelar svängig jazzmusik från 1920-talets New Orleans, lyxigt paketerad i glittrande flapper-klänningar och med musikaliska inslag från klassiska Old Hollywood filmer. Läs mer …

Boka La Belle Parade - Kulturaktiebolaget

Svängig jazzmusik

»Vi är så nöjda och ni var grymma, det sa alla gästerna också! Tack igen, ska rekommendera er till alla som söker band!

La Belle Parade är ett all-female Jazzband som spelar svängig jazzmusik från 1920-talets New Orleans, lyxigt paketerad i glittrande flapper-klänningar och med musikaliska inslag från klassiska Old Hollywood filmer. Då två av bandets medlemmar hör till några av världens bästa Charleston-dansare, överraskar de ofta med ett par fartfyllda dansnummer under en konsert.

La Belle Parade kan konststycket att med humor och värme, förvandla vilken lokal som helst till en medryckande tidsresa tillbaka till Jazzeran och det Glada 20-talet. Bandet spelar för en alltid lika hänförd publik på allt från mysiga trädgårdsfester och skärgårdskrogar till danskvällar, jazzfestivaler och stora företagsevent på scener som Nalen, Münchenbryggeriet och Blå Hallen. 

 Det går bra att kombinera en spelning med en lite längre dansshow och/eller en Prova-på lektion i Charleston.

Världens bästa Charleston-dansare

Charlie och Rebecka, The DecaVita Sisters, är specialiserade på vintage swing-danser från 1920 till 1950-talet så som Charleston och Lindy Hop. De har uppträtt med prisbelönta shower, vunnit tävlingar och undervisat i dans i över 25 länder de senaste 15 åren. Charlie och Rebecka har under flera år varit baserade i USA men flyttade under 2020 tillbaka till Stockholm och 2023 startade de produktions- och eventbolaget DecaVita Production AB. Bolaget erbjuder autentisk vintage-underhållning till både företag och privatpersoner under namnet DecaVita Vintage Entertainment. Charlie och Rebecka samarbetar med några av Sveriges absolut bästa cirkusartister, jazzmusiker och varietéartister och är måna om att alltid bjuda på unika, personliga och autentiska föreställningar direkt från hjärtat. Flexibilitet är ett starkt ledord och de lägger stor vikt vid att anpassa underhållningen till varje enskilt event. Charlie och Rebecka producerar också helkvällsföreställningar som de spelar på olika teatrar runt om i Sverige och världen. Dans- och cirkusmusikalen Ritz Hotel spelades under 2018, därefter den prisbelönta Crystal Club (2019), Alice In Vintageland (2021) och just nu turnerar de med sin senaste show som hade premiär i mars 2022, 1920-tals varietén Vaudeville - An All-Star Vintage Spectacle.

»Det var superuppskattat och vi hade väldigt kul! Tack!«

Pressbilder

Boka La Belle Parade

Vill du boka La Belle Parade? Ring eller mejla Kulturaktiebolaget så hjälper vi dig.

Björn Lycklig Wallgren

Björn Lycklig Wallgren
08-362221
boka@kulturaktiebolaget.se

Ange en budget så vi kan matcha dig med ett upplägg inom dina ekonomiska ramar.

Vi svarar vanligtvis inom 24-48 h.