KSM3

Punk

Om man vill kärleks bomba världen är det bäst att passa på – god musik och glädje bäst sprids face to face. KSM3 är punk när den är som bäst. Läs mer …

Boka KSM3 – Kulturaktiebolaget

Punk & kärlek

KSM3 är punkbandet som blev till efter en turbulent tid, då musiker, låtskrivare och grundbultar i banden KSMB och Fas3 bestämde sig för att musik, glädje och vänskap var att föredra framför otrevlighet och förtal.

»Vi bestämde oss för att tillsammans göra en konsert som tecken på samhörighet och för att en gång för alla framföra de sånger man skrivit själva i originalversioner. Det var så roligt och det kom så många förfrågningar att vi beslöt oss för att göra ett fåtal konserter till.«

Glädje är starkare än ilska och värme är skönare än kyla – det är vad KSM3 vill sprida när de framför egna gamla och nya låtar på ett sätt som inga andra klarar av. De är ett hårdsvängande band, med låtar som i många fall redan betraktas som svenska klassiker.

KSM3 menar att god musik och glädje bäst sprids face to face – och vill man kärleksbomba världen är det bäst att passa på under det enda liv man har.

Idag består bandet av punktveteranerna Johan Johansson, Peter Ampull Schölander, Rickard Donatello och Robert Eriksson.

Boka KSM3

Kulturaktiebolaget är KSM3s bokningsbolag. Vill du veta mer eller boka KSM3? Kontakta Björn Lycklig Wallgren.

Björn Lycklig Wallgren

Björn Lycklig Wallgren
00739572947
bjorn@kulturaktiebolaget.se

Ange en budget så vi kan matcha dig med ett upplägg inom dina ekonomiska ramar.

Vi svarar vanligtvis inom 24-48 h.