Harriet Nauer

Singer/songwriter

Hon debuterade för tre år sedan och har redan blivit jämförd med storheter som Joni Mitchel, Joan Baez och Kate Bush. Nu släpper Harriet ny musik och drar på Sverigeturné. Läs mer …

Boka Harriet Nauer - Kulturaktiebolaget

Biljetter

  Harriet Nauer (5)

 • 5 apr
  Uppsala
  Katalin
 • 6 apr
  Stockholm
  Nalen
 • 18 apr
  Malmö
  Victoriateatern
 • 19 apr
  Göteborg
  Pustervik
 • 20 apr
  Växjö
  Kafé de luxe

En magisk musikalisk resa

Under 2024 släpper Harriet Nauer ny musik – fylld med närhet, kärlek och känsla. Redan under våren drar hon på turné och gör nedslag i städer som Stockholm, Malmö, Uppsala, Göteborg och Växjö.

Fingerplockande gitarrer och berättande texter

Harriet Nauer är en svensk låtskrivare och kompositör. Hennes filmiska och stämningsfulla musik väcker minnen av ikoner som Joni Mitchell och för tanken till en berättarkultur som människan burit med sig sedan vi samlades runt lägerelden.

Det är dåtid, nutid och framtid som flätas samman i melodier, berättelser och sång. Harriet Nauers fingerplock på gitarren och starka texter för tankarna till musiken från 60- och 70-talen.

»Jag har aldrig dödat, krossat flaskor eller fått blåmärken av mina vilda upptåg. Jag har aldrig känt hur tusentals hästars hovar dundra över slätterna. Jag har aldrig bett mina nära och kära att kedja fast mig för att låta mig dö i en soluppgång.

Men det finns där; sådant som vi människor inte kan ta på, eller någonsin kommer att uppleva. Det är fiktion som sätter ord på vad vi känner.«

Harriet Neuer har bland annat spelat på festivaler, supportat Mando Diao och gästat TV4 vid flera tillfällen. Debut-EP:n Human släpptes för bara tre år sedan och Harriet har redan jämförts med storheter som Joni Mitchel, Joan Baez och Kate Bush.

Boka Harriet Nauer

Kulturaktiebolaget är Harriet Nauers bokningsbolag. Vill du veta mer eller boka Harriet Nauer? Kontakta Björn Lycklig Wallgren.

Björn Lycklig Wallgren

Björn Lycklig Wallgren
08-362221
boka@kulturaktiebolaget.se

Ange en budget så vi kan matcha dig med ett upplägg inom dina ekonomiska ramar.

Vi svarar vanligtvis inom 24-48 h.

'