Fredrik Söderholm

Standup, Föreläsning

Sveriges mest transparenta poddare delar friskt med sig av tolvstegs­program, hjärt­operationer, hjärn­blödningar och återfall. Det finns ett humor i allt mörker. Läs mer …

Boka Fredrik Söderholm – Kulturaktiebolaget

Biljetter

    Hej, jag heter Fredrik (1)

    Fredrik Söderholm tar en oförskönad titt på sitt stökiga liv – fyllt med fest, kändisar, dråpligheter och droger.

  • 27 apr
    Stockholm
    Södra Teatern

»Hej, jag heter Fredrik…«

Fredrik Söderholm sätter strålkastar­ljuset på sina brister och tillkorta­kommanden – med missbruket och självhjälps­grupper som humoristisk fond. Han tar en oförskönad titt på sitt stökiga liv, fyllt med fest, kändisar, dråpligheter och droger. I hans ärliga och själv­utlämnade möte med publiken får vi ta del av både mörker och ljus.

»Varför slutade jag, trots att 12 stegs­programmet är det enda som har funkat och hållit mig nykter? Vad händer i de där rummen egentligen? Varför är det så svårt att överlämna sig till Gud? Varför är det så tabu att skämta om AA?«

Säkra dina biljetter idag, så kan du ta med din bästa kompis och vandra salongs uppför ett soldränkt Mosebacke till Södra teatern den 27:e april.

Poddar och en själslig bristsjukdom

Fredrik Söderholm har lanserat flera poddar, skrivit böcker, varit programledare i P3 och proddat TV med Filip och Fredrik.

En av hans mer uppmärksammade poddar är Sorry allt gick åt helvete, som han gjorde i tillsammans med Ola Rapace. Där diskuterar de sina respektive missbruk och trauman. En annan omskriven podd var Hej jag heter Fredrik, som sändes i P3 under 2019, där vi får följa honom i ett tolvstegsprogram för att bli kvitt sitt kokainmissbruk. Under inspelningen tog Fredrik ett återfall, som han sände live på Instagram.

Sedan 2020 sänder han Gott snack, som är ett eget morgon­program inspelat i en studio på Södermalm.

Boka Fredrik Söderholm

Kulturaktiebolaget är Fredrik Söderholms bokningsbolag. Vill du veta mer eller boka Fredrik Söderholm? Kontakta Björn Lycklig Wallgren.

Björn Lycklig Wallgren

Björn Lycklig Wallgren
00739572947
bjorn@kulturaktiebolaget.se

Ange en budget så vi kan matcha dig med ett upplägg inom dina ekonomiska ramar.

Vi svarar vanligtvis inom 24-48 h.

'