Christoffer Fernis

Standup

En raket på den svenska standuphimlen, som levererar lika delar självironi som mörka, roliga observationer. Christoffer Fernis är idag ett av de mest eftertraktade namnen. Läs mer …

Boka Christoffer Fernis – Kulturaktiebolaget

Årets nykomling

Med en lågmäld framtoning, och en tillika självutlämnande som utforskande blick, har Christoffer Fernis på kort tid seglat upp som ett av svensk standups stora framtidsnamn. Oavsett om det rör sig om svensk standups klubbscen eller nya humorproduktioner för tv så är Christoffer Fernis ett av de mest eftertraktade namnen.

Han har en mörk och självironisk humor, som rymmer både gapskratt och obekväm tystnad.

Christoffer Fernis har uppträtt på Raw, Norra Brunn och alla scener i Sverige värda namnet – både som support och under eget namn på turné. Han har synts i tv-produktioner som Svenska Nyheter, Släng dig i brunnen och är senast aktuell i SVT:s roastprogram Rostmacka som har premiär vintern 2023.

Dessutom har han vunnit standuptävlingen Grand Comedy Slam på Lund Comedy Festival och blev 2022 utsedd till Årets nykomling på den Svenska Standupgalan.

Boka Christoffer Fernis

Kulturaktiebolaget är Christoffer Fernis bokningsbolag. Vill du veta mer eller boka Christoffer Fernis? Kontakta Henrik Källman.

Ange en budget så vi kan matcha dig med ett upplägg inom dina ekonomiska ramar.

Vi svarar vanligtvis inom 24-48 h.