Arne Alligator

Familj, Barn

Nordens mest streamade barn­band krossar alla gränser med över 300 miljoner visningar på Youtube, utsålda live­konserter och en animerad film i pajpen. Läs mer …

Boka Arne Alligator – Kulturaktiebolaget

Välkommen till djungeln

Arne Alligator och hans två vänner i bandet Djungeltrumman turnerar med en ny föreställning, som hade premiär på Scala­teatern i Stockholm i mellan­dagarna 2023. Haka på Arne och hans gäng på ett vilt djungel­äventyr med dans och sång och alla dina Arne­favoriter.

Idag är Arne Alligator & Djungeltrumman Nordens mest streamade barn­band och kan stoltsera med över 300 miljoner visningar på Youtube. Efter konserten har du så klart möjligheten att träffa Arne och kanske ta en bild med honom och någon av hans kompisar.

Den 9 februari 2024 har filmen Arne Alligator och djungel­kompisarna bio­premiär i Sverige.

Djungeltrumman

Ensemblen består av Robin Fajardo, Tobias Johansson och Elliot Allain. Alla tre är professionella musikal­artister, som bland annat har jobbat på Malmö Musikteater, Helsingborgs Stadsteater och Smålands Musik & Teater. Live­konserterna i Sverige produceras av Next Line Productions och regisseras av Daniel Sjöberg.

Djungeltrumman gör turnéer i både Sverige, Finland, Danmark och snart även Norge – i lite olika konstellationer. Det är alltså inte alltid samma ensemble som uppträder med Arne Alligator på Youtube och på scenerna i de olika länderna.

Pressbilder

Boka Arne Alligator

Vill du boka Arne Alligator? Ring eller mejla Kulturaktiebolaget så hjälper vi dig.

Ange en budget så vi kan matcha dig med ett upplägg inom dina ekonomiska ramar.

Vi svarar vanligtvis inom 24-48 h.