Annika Herlitz

Barn, Familj

Annika Herlitz är den rutinerade musikalartisten som blev Elsa i Frost med hela svenska folket. Hon ger röst åt en mängd karaktärer i serier och filmer, är gästartist i olika sammanhang, turnerar om somrarna med en Disney-inspirerad show, backar upp artister som Tommy Körberg och Björn Skifs och medverkar i musikaler. Läs mer …

Boka Annika Herlitz - Kulturaktiebolaget

Disneyrösten i populära serier och filmer

2014 tog Disneyfilmen Frost (org Frozen) världen med storm och i den svenska versionen kan man höra Annika som rösten till snödrottningen Elsa, där hon bl.a. sjunger ledmotivet »Slå dig fri«. Denna låt framförde hon samma år på Allsång på Skansen och åren efter har följts av TV-framträdanden i bl.a. Melodifestivalen, Uppesittarkväll och Doobidoo.

Annika lånar ut sin röst till en mängd karaktärer i olika filmer och serier på Netflix, Cartoon Network, Nickelodeon och Barnkanalen. Och ingen har väl missat att Frost 2 äntligen är här?

Sedan 2015 har Annika turnerat runt om i sommar-Sverige med en oerhört uppskattad Disney-inspirerad show. Hon sjunger ofta tillsammans med olika körer och medverkar som gästartist i olika sammanhang. Hon är även en flitigt anlitat körsångerska och har bl.a. arbetat med Tommy Körberg och Björn Skifs.

I vår och sommar åker hon på barnkalasfestivalen tillsammans med Pettson & Findus, Mamma Mu & Kråkan och Daniel Kane!

Annika Herlitz & Nils Natt och Dag

Annika Herlitz, Frost-Elsas svenska röst, är tillbaka med en fartfylld, Disneyinspirerad familjeshow – men vad händer när Elsas Största Fan oväntat dyker upp på scen? Och vad har han egentligen med sig i sin stora väska? Nils Natt och Dag och Annika bjuder på en härlig blandning av storslagen sång, humor och vem vet, kanske till och med lite snö mitt i sommarn?

Boka Annika Herlitz

Kulturaktiebolaget är Annika Herlitz management och bokningsbolag. Vill du veta mer eller boka Annika Herlitz? Kontakta Björn Lycklig Wallgren.

Björn Lycklig Wallgren

Björn Lycklig Wallgren
08-362221
boka@kulturaktiebolaget.se

✍️ Vi svarar vanligtvis inom 24-48 h.