Annika Herlitz

Musikal, Barn, Familj

Annika Herlitz har spelat i musikaler som High School Musical, Jesus Christ Superstar, Jersey Boys och Evita – och blev Elsa i Frost med hela svenska folket. Läs mer …

Boka Annika Herlitz - Kulturaktiebolaget

Hela Sveriges snödrottning

Som rutinerad musikalartist har hon varit med i föreställningar på Göta Lejon, China teatern och Nöjesteatern. Hon ger röst åt en mängd karatärer i serier och filmer från Disney, SVT, Netflix, Nickelodeon och Cartoon Network. Bland annat.

När Disneyfilmen Frost tog världen med storm 2014 var det Annika Herlitz som fick ge den svenska rösten åt snödrottningen Elsa, där hon bland annat sjunger ledmotivet »Slå dig fri« och »In i en ny värld« i Frost II.

Annika Herlitz syns ofta som gästartist i olika sammanhang, har backat Tommy Körberg och Björn Skifs som körsångerska och turnerar med sin Disney-inspirerade show varje sommar sedan 2015. Du kanske har sett henne i Allsång på Skansen, Melodifestivalen eller Doobidoo?

I somras uppträdde hon på Barnkalasfestivalen tillsammans med Pettson & Findus, Mamma Mu & Kråkan och Daniel Kane.

En Disneyinspirerad familjeshow

Annika Herlitz, som gör svenska rösten till Elsa i Frost, är tillbaka i en fartfylld och Disneyinspirerad familjeshow. Men vad händer när Elsas största fan oväntat dyker upp på scen? Och vad har han egentligen i sin stora väska?

Annika får sällskap på scenen av Nils Natt och Dag – och tillsammans bjuder de på en härlig blandning av storslagen sång, humor och… vem vet? Kanske till och med lite snö mitt på sommaren?

Boka Annika Herlitz

Kulturaktiebolaget är Annika Herlitz management och bokningsbolag. Vill du veta mer eller boka Annika Herlitz? Kontakta Björn Lycklig Wallgren.

Björn Lycklig Wallgren

Björn Lycklig Wallgren
08-362221
boka@kulturaktiebolaget.se

Ange en budget så vi kan matcha dig med ett upplägg inom dina ekonomiska ramar.

Vi svarar vanligtvis inom 24-48 h.