Standup på Göta Lejon

Välkommen på en helkväll signerad landets hårdast arbetande komiker: Magnus Betnér. Magnus Betnér är svensk standup. Sedan nära 25 år har Magnus turnerat Sverige upp och ned fler gånger än alla andra komiker tillsammans.

Standup på Göta Lejon

Biljetter

Magnus Betnér & gäster

15 Dec 2021
Stockholm Göta Lejon
Biljetter

2017 efter ännu en slutsåld turné gick Magnus i välförtjänt pension från den svenska standupscenen. Pausen blev kortvarigare än planerat då både publikens efterfrågan och Magnus egen längtan blev allt för stor. 2019 stod han åter på scenen, bättre än någonsin. Sedan dess har Magnus (trots pandemi) hunnit släppa inte mindre än fyra standup specials. Sveriges hårdast arbetande komiker har 2021 gjort närmare tvåhundra uppträdanden.

Inbjudna av Magnus att dela scenen denna kväll är:

Petrina Solange

Sveriges humordrottning. Utsedd till Årets kvinnliga ståuppkomiker tre gånger, en titel hon just nu innehar. Syns just nu i Parlamentet, Alla mot alla och Bonusfamiljen.


Henry Knyblom

Humorgeniet från Skara som på väldigt kort tid gjort sig ett välkänt namn inom svensk standup. Med sin unika stil och enorma energi har han fått publiken runtom i hela Sverige att gråta av skratt. Avslutar nu ett år på turné med Magnus Betnér på hemmaplan i Stockholm.

Kirsty Armstrong

Stjärnskott på Stockholms standupscen som ses på stadens samtliga klubbar. Nominerad till årets kvinnliga komiker 2020 på Svenska standupgalan.

Henrik Mattisson

Har kallats Sveriges mest äkta komiker. Det är inte bara naket, det är hudlöst. Han har en förmåga att göra taggig humor av sina erfarenheter. Det är humor som kan skava, men det är också humor med en smittande medmänsklighet i grunden. Gör tillsammans med Magnus podcasten
Betnér/Mattisson.


Henrik Källman

Henrik är Sveriges okrönte onelinerkung. Med finurliga observationer, svärta och brist på utstrålning bjuder han på ett högt LPM (laughs per minute) och flest skämt för pengarna.