Strage on Stage

"Strage on Stage" är en enmansshow med journalisten och författaren Fredrik Strage, känd från TV4 Nyhetsmorgon, Dagens Nyheter, "Så mycket bättre" och sin podcast "Hemma hos Strage".

Live!

Strage on Stage

Live!

07 Nov 2022
Mölnlycke Kulturhus
Biljetter
08 Nov 2022
Hultsfred Hulingen
Biljetter
10 Nov 2022
Umeå Droskan
Biljetter
11 Nov 2022
Skellefteå Nordanåteatern
Biljetter
12 Nov 2022
Luleå Luleå Live
Läs mer
16 Dec 2022
Stockholm Södra Teatern
Biljetter FÅTAL

"Strage on Stage" är en enmansshow med journalisten och författaren Fredrik Strage, känd från TV4 Nyhetsmorgon, Dagens Nyheter, "Så mycket bättre" och sin podcast "Hemma hos Strage". Denna blandning av föreläsning, standup och popkulturell predikan hade premiär på Södra teatern i Stockholm 2021 och har dragit stor publik över hela landet. "Strage on Stage" handlar om vad musik betyder för oss. Det är en underhållande resa genom rockmytologi, popnostalgi, idoldyrkan, vinylfetischism och oläsliga bandloggor.

Röster om "Strage on Stage":

"En smart och rolig show." Catarina Nitz, Eskilstuna-Kuriren

"Jag älskar nog Strage, inte lika mycket som han älskar Lana Del Rey, men nog mycket för att se fram emot nästa gång han kommer till Uppsala med sin spretiga show."Moa Marken, Uppsala Nya Tidning


"Strage on Stage är roligt, smart och härligt nördigt. /.../ Det är underhållande och folkbildande på samma gång. Det bor ju en liten skollärare i varje riktigt bra rockjournalist som bekant." 
Jerry Prütz, Rocknytt


"Där andra musikkritiker försöker tillkämpa sig smakmakt genom att trycka ned och döma ut väljer Fredrik i stället att lustfyllt skildra och få oss att se det humoristiska, vackra och rörande även i den fula, fåniga och förunderliga delen av populärkulturen – till och med i det som inte är synth och svartrock. Han får mig helt enkelt att bli nyförälskad i moderniteten. Det här är rockjournalistik som stor berättarkonst. Om du har en chans att se honom på scen, missa det inte. Det är en ynnest att få leva i Fredrik Strages era." 
Johan Norberg


"Strage är fullkomligt underbar att lyssna på." 
Alexander Forslund, Barometern

Boka Strage on Stage

Vill du boka Strage on Stage? Kontakta Björn Lycklig på 08-36 22 21 eller mejla.

Mejla Björn Lycklig!

Pressbilder

Pressbild 3 (Foto Magnus Talib)
Foto: Magnus Talib
Pressbild 4 (Foto Magnus Talib)
Foto: Magnus Talib
Pressbild 2 (Foto Magnus Talib)
Foto: Magnus Talib
Strage on Stage
Foto: Per Norman