Robin Paulsson

Robin Paulsson debuterade som ståuppkomiker 2001 och har hunnit göra en hel del inom TV och radio som komiker manusförfattare och programledare.

Robin Paulsson debuterade som ståuppkomiker 2001 och har hunnit göra en hel del inom TV och radio som komiker manusförfattare och programledare. Han har medverkat i radioprogrammen Deluxe och Hej Domstol i P3 skrivit manus till sketchprogrammen Kvarteret Skatan och Extra Allt i SVT och medverkat i TV4:s Parlamentet.

Robin har även varit programledare för Svenska Idrottsgalan i SVT både 2011 och 2012.Som programledare ser vi Robin nu i det underhållande faktaprogrammet "Fråga Lund" i SVT och 2015 ledde han Melodifestivalen tillsammans med Sanna Nielsen och fick lysande recensioner!

Allra mest känner publiken ändå Robin som programledare för sin långkörare till talkshow Robins som är ett stående och mycket omtyckt inslag på SVT:s hösttablå.Våren 2020 var Robin tillsammans med Marika Carlsson deltagare i frågesportprogrammet Alla mot Alla som sändes på Kanal 5.

Boka Robin Paulsson!

Vill du boka Robin Paulsson? Kontakta Ki Sandholm på 08-36 22 21 eller mejla.

Mejla Ki!

Pressbilder

Robinpaulsson4 scaled
Foto: Robert Eldrim
Robinpaulsson2 scaled
Foto: Robert Eldrim