Punsch

I små städer växer stora drömmar. Vi odlade våra drömmar i tio år och la sen ner bandet. Tio år senare kör vi igen hårdare än någonsin. Den här gången avser vi även att ta med oss nästa generation. Punsch är alltid glimten i ögat och drömmen om att det ”ska gå”. Vi vill berätta om tider som varit och tider som är. Med en folkparksmentalitet tänker vi ruska om den nya tiden.

Punsch släpper ny singel och ska ut i Folkparkerna i sommar. Nu på fredag den 29 april släpps "Ljuset kommer snabbt nu".

Christian berättar - "Vi väljer att se ljuset. En, två, tre, fyr. Hepp! Det finns en punkt i livet där man inser att allt inte längre är framåt. Där det lilla blir det stora och det stora blir det lilla, där det är naturligt att stanna upp. Sen finns det en punkt när man tänker skit samma och bara kör!"

Punsch släpper nu låten ”Ljuset kommer snabbt nu”. Det är en feelgood-låt som andas framtidstro. Ta allt du har i bagaget och gör något kul av det. Inga måsten, inga fel, inga rätt, bara gör. Har vi sneglat bakåt? Är det lite 80-tal? Är det ett åttaman/tjej band? Är det mycket saxofon? Är det …. lite E-street. Ja vadå då? Det är ju bra ju! Det finns en lucka. Det finns ett tomrum. Det ska andas folkpark, det ska vara lite Tom Jones i byxorna, det ska vara en näve i luften, det ska vara armbrytning, pilkastning och en tryckare på slutet.

"Vi vill se det stora i det lilla. Vi vill ha kvar den där bruksmentaliteten med en enda skillnad. Nu vill vi inte längre bara titta på. Nu vill vi vara med på plan. Nu vill vi lira, kicka boll och dansa. Vi är den där rösten för alla er som inte längre hörs" Fortsätter Christian Ståhlberg

Det här är Punsch: 

I små städer växer stora drömmar.

Vi odlade våra drömmar i tio år och la sen ner bandet. Tio år senare kör vi igen hårdare än någonsin. Den här gången avser vi även att ta med oss nästa generation.

Vi startade ”Club Punsch” och började berätta sagor. Varje ny låt var också ett nytt kapitel i vår bok ”Sagan om Steve”. På så sätt skapade vi ett liveband som bjuder på skratt, allvar, dans och party! Punsch är alltid glimten i ögat och drömmen om att det ”ska gå”. Vi vill berätta om tider som varit och tider som är. Med en folkparksmentalitet tänker vi ruska om den nya tiden.

Vi tror fortfarande att tre ackord kan förändra världen om än bara för en kort stund.

När scenljuset tänds räknar Mats in, vi greppar instrumenten.

”En, två, tre, fyr!”

Nu, är vi i himmelen! Det är vi som är Punsch.

Boka Punsch

Vill du boka Punsch? Kontakta Björn Lycklig på 08-36 22 21 eller mejla.

Mejla Björn Lycklig!

Pressbilder

20190809 204048  9979 Punsch Kopparbergsfestivalen
Foto: Joakim Hjortsberg och Eva Hjortsberg
20190809 202002  9763 Punsch Kopparbergsfestivalen
Foto: Joakim Hjortsberg och Eva Hjortsberg
20190809 202508  9919 Punsch Kopparbergsfestivalen
Foto: Joakim Hjortsberg och Eva Hjortsberg
20190809 200341  9633 Punsch Kopparbergsfestivalen
Foto: Joakim Hjortsberg och Eva Hjortsberg