Möt Magnus Betnér som Gud i ny komedishow

Följ med Skaparen själv, gestaltad av Magnus Betnér, i en fartfylld Broadwaykomedi. Ärkeänglarna Gabriel och Mikaela guidar oss genom skapelseberättelsen och lär oss allt om den egentliga betydelsen av Tio Guds bud.

Återstående datum av MEN GUD! ställs in

På grund av det rådande läget kring virusutbrottet av Corona/Covid-19 tvingas vi tyvärr ställa in samtliga återstående turnédatum av MEN GUD! med Magnus Betnér. Information kring återbetalning av biljetter kommer från respektive teater och vid frågor kring biljetter, kontakta det aktuella spelstället.

Ta hand om er och stort tack för allt er stöd i en svår tid så syns vi framöver!

”Amen Gud, vad Betnér är bra” -Dagens Nyheter

Luta dig tillbaka och häng med på en resa fylld av asgarv och insikter, där Gud och hans änglar ger oss den osminkade sanningen om skapelsen, människan och Bibelns mysterier.

"Gud förkroppsligad av Magnus Betnér, lika osannolikt som självklart! Pjäsen är smart och skitkul, en Broadwaysuccé i briljant översättning. Det har varit ett sant nöje att få jobba med Magnus och hans änglar som spelas av Johanna Lazcano och Jesper Sjöberg, även de begåvade komiker" säger Rikard Bergqvist, regissör.

Den provokativa och sylvassa komikern gör nu skådespelardebut i rollen som Gud den allsmäktige, i en föreställning som är baserad på Broadway-succén An Act of God, skriven av David Javerbaum (The Daily Show) och fritt översatt av John E Thelin (The Simpsons, The Late Show with David Letterman) och Magnus Betnér (Parlamentet, Släng dig i brunnen). Originaluppsättningen har väckt stor uppmärksamhet och har spelats för utsålda hus i både London och New York.

I rollerna Magnus Betnér, Johanna Lazcano och Jesper Sjöberg. Regi Rikard Bergqvist. Produceras av Göta Lejon och Kulturaktiebolaget. 

MEN GUD! med Magnus Betnér

Biljetter

04 Sep 2020
Stockholm Göta Lejon
Info INSTÄLLT
05 Sep 2020
Stockholm Göta Lejon
Info INSTÄLLT
06 Sep 2020
Norrköping Louis De Geer
Info INSTÄLLT
11 Sep 2020
Göteborg Stora Teatern
Info INSTÄLLT
12 Sep 2020
Stockholm Göta Lejon
Info INSTÄLLT
20 Sep 2020
Uppsala UKK
Info INSTÄLLT
25 Sep 2020
Linköping Konsert & Kongress
Info INSTÄLLT
27 Sep 2020
Örebro Konserthuset
Info INSTÄLLT
02 Oct 2020
Jönköping Konserthuset
Info INSTÄLLT
04 Oct 2020
Karlstad CCC
Info INSTÄLLT

Pressbilder

ELF 4371
Foto: Calle Elf
ELF 4468
Foto: Calle Elf
ELF 4502
Foto: Calle Elf
MenGud 2600x1560
Foto: Andreas Varro