Martin Almgren

Martin kan leverera på dem stora arenorna så väl som den intima scenen. Han har en förmåga att beröra åskådarna, som är en av dem stora faktorerna till Martins framgång.

Martin Almgren slog igenom 2015 med sin unika röst och karisma. Han har sedan dess släppt ett album, en EP flera singlar, jullåt och spelat runt om i Sverige.

Martin kan leverera på dem stora arenorna så väl som den intima scenen. Han har en förmåga att beröra åskådarna, som är en av dem stora faktorerna till Martins framgång.

Nu är han aktuell med ny musik. Musiken han har och kommer släppa är låtar som han skrivit själv eller tillsammans med andra. Låtarna handlar om olika perioder i hans liv. Detta speglas i musiken och det känns i hela kroppen när han sjunger. Nu får Martin verkligen visa sin musikaliska begåvning och man vill bara höra mer.

Att släppa musik på eget skivbolag är otroligt läskigt men det ör också en enorm frihet. Det ger en möjligheter att kunna välja vilken väg man vill gå och man kan stå för den musiken man släpper till 100%, säger Martin Almgren.

Under sin tid som artist har Martin hunnit med otroligt många spelningar, tv-framträdande och turnéer. Vi har sett honom i sammanhang som Melodifestivalen, Lotta på Liseberg och Idol. Han har även hunnit med att spendera tid i Nashville och skriva musik med några av USAs främsta låtskrivare. Mycket av den musiken Martin ska släppa under kommande tid kommer från den tiden han spenderade just i Nashville.

Martin är född och uppvuxen i Lindesberg, vilket har präglat honom till den person han är idag. Stort hjärta och mycket humor, så beskriver många Martin.

Boka Martin Almgren

Vill du boka Martin Almgren? Kontakta Björn Lycklig på 08-36 22 21 eller mejla.

Mejla Björn Lycklig!

Pressbilder